Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Japanissa Red Bullit eturiviin! – Valtteri Bottas onnistui aika-ajoissa

Red Bullin sisällä erimielisyyttä yhdestä kuljettajasta
AOP

Autourheilun kuninkuusluokassa eli formula ykkösissä ajetaan tänä viikonloppuna kauden neljäs osakilpailu. Osakilpailu käydään Japanin legendaarisella Suzukan radalla. Varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaan käynnistyvään kilpailuun on lähtöjärjestys saatu selville lauantain aika-ajojen jälkeen, joissa ei yllätyksiä nähty.

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Hollannin Max Verstappen valloitti ylivoimaiseen tyyliin paalupaikan Japanin Suzukan kisaviikonlopun aika-ajoissa. Verstappen kurvasi paalulle ennen tallikaveriaan Sergio Pereziä.

Tämä tarkoittaa sitä, että edellisessä kisassa keskeyttämään joutunut hollantilainen on ollut paalulla kauden jokaisessa osakilpailussa. Voittoon on Verstappen ajanut kaikissa muissa kilpailuissa paitsi viime viikonlopun Australian osakilpailussa.

Verstappenin nopein kierrosaika syntyi kolmannen aika-ajo osion ensimmäisellä vedolla. Hollantilaisen aika oli 1.28,197 ja tästä meksikolainen tallikaveri jäi lähes kymmenyksen. Toiseen riviin aika-ajoissa tiensä selvitti McLarenin Lando Norris ja Ferrarin kakkoskuljettaja Carlos Sainz jr. Norris jäi Verstappenista lähes kolme kymmenystä, mutta espanjalainen jäi lähes puolen sekunnin päähän.

Formuloiden tämän hetken ainut suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas onnistui aika-ajoissa loistavasti. Bottas selvitti tiensä aika-ajojen toiseen osioon ja starttaa sunnuntain kisaan ruudusta numero 13. Bottasin nopein aika jäi Verstappenin viikonlopun nopeimmasta kierrosajasta yli 1,3 sekunnin päähän.

Sunnuntaina ajettava kisa käynnistyy Suomen aikaa kello 8.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1