Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Hajoaako NBA-seuran ikoninen kolmikko rajun pettymyksen jälkeen? – “Ainoa asia, jota mietin”

Hajoaako NBA-seuran ikoninen kolmikko rajun pettymyksen jälkeen? - "Ainoa asia, jota mietin"

Kuten aiemmin uutisoimme, Golden State Warriorsin kausi päättyi NBA:n play-in turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Tappion jälkeen muun muassa Klay Thompsonin tulevaisuus on puhuttanut runsaasti. Stephen Curry kommentoi joukkuetoverinsa tilannetta.

Valtavin odotuksin kauteen lähtenyt Golden State Warriors joutui pettymään karvaalla tavalla, kun suora playoff -paikka jäi haaveeksi.

Joukkue elätteli toivoa paremmasta, mutta kausi päättyi lopulta pudotuspelikarsintojen ensimmäisellä kierroksella Sacramento Kingsin käsittelyssä.

Warriorsin kauden päättymisen jälkeen muutaman joukkueen pelaajan tulevaisuus on noussut tapetille.

Vaikka Stephen Curry ja Draymond Green ovat molemmat sopimuksen alaisia lähitulevaisuudessa, Klay Thompsonista on määrä tulla rajoittamaton vapaa-agentti tänä kesänä, koska osapuolet eivät ole pystyneet sopimaan jatkosta.

Tämä on herättänyt kysymyksiä siitä, voisiko kauden viimeisessä pelissään pahasti epäonnistunut Thompson todellakin vaihtaa maisemaa.

Curry otti pelin jälkeen kantaa Greenin ja Thompsonin tilanteisiin.

– En voisi koskaan nähdä itseäni ilman näitä kahta kaveria. Ymmärrän, että liiga muuttuu jatkuvasti ja siihen liittyy niin paljon asioita, emmekä me pelaa ikuisesti. Olemme silti kokeneet niin paljon yhdessä, Curry kertoi UPROXX:n mukaan.

– Loppujen lopuksi tiedän, että he haluavat voittaa, kuten minäkin, ja se on ainoa asia, jota ajattelen, supertähti jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo