Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers selvitti tiensä NBA:n pudotuspeleihin – Pelicansille kauden jatkon kannalta huolestuttava tieto

Los Angeles Lakers eteni NBA:n pudotuspeleihin kaatamalla New Orleans Pelicansin
AOP

Los Angeles Lakers eteni NBA:n pudotuspeleihin kaatamalla New Orleans Pelicansin play-in turnauksessa korein 110-106.

NBA:n play-in turnaus saatiin läntisessä konferenssissa viime yönä Suomen aikaa käyntiin, kun seitsemänneksi sijoittunut New Orleans Pelicans isännöi kahdeksanneksi lopulta noussutta Los Angeles Lakersia.

Jaossa oli suora paikka pudotuspelihin, jonka Lakers korjasi itselleen supertähtiensä LeBron Jamesin ja Anthony Davisin johdolla. James kirjautti 23 pistettä sekä yhdeksän syöttöä ja levypalloa. Davis pussitti puolestaan 20 pistettä ja kahmi 15 levypalloa.

Voitolla Lakers varmisti siis paikan pudotuspeleihin, joissa se kohtaa ensimmäisellä kierroksella NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin.

Pelicansin osalta peli ei ole vielä täysin pelattu vaan se saa vielä toisen mahdollisuuden pudotuspelipaikkaan. Joukkue kohtaa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa Sacramento Kingsin, joka voitti sijojen 9 ja 10 väännössä viime yönä Golden State Warriorsin.

Pelicansin on kuitenkin saatava rivinsä kuntoon nopeasti, mikäli se haluaa viimeisen pudotuspelipaikan itselleen varmistaa. Viimeiset päivät eivät ole olleet joukkueella olleet nimittäin kaikista loistokkaimmat. Ensin se menetti runkosarjan viimeisellä kierroksella suoran pudotuspelipaikkansa Phoenix Sunsille ja on nyt pakkovoiton edessä hävittyään Lakersille toisen kerran parin päivän sisään.

Kaiken kukkuraksi kenties huolestuttavinta on kuitenkin joukkueen supertähden, Zion Williamsonin, tilanne. Mies loukkasi itseään Lakers-ottelussa muutama minuutti ennen ottelun päätöstä ja poistui pukuhuoneeseen. Vielä ei ole tietoa, millaisesta loukkaantumisesta on kyse ja pystyykö mies tulevassa Kings-ottelussa pelaamaan.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo