Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -pomolta paljastus Ferrari-tähden tulevaisuudesta: “Uskoakseni hän on saanut erittäin hyvän tarjouksen”

Helmut Marko
AOP

Red Bullin pitkäaikainen neuvonantaja Helmut Marko on paljastanut, että Audi olisi tehnyt Ferrarin Carlos Sainzille kolmen vuoden sopimuksen.

Audi saapuu F1-sarjaan vuonna 2026, kun Kick Sauber muuttuu Audin tehdastalliksi. Nico Hülkenbergin tiedetään varmuudella olevan tallin toinen kuljettajista, sillä saksalaiskuljettajan ilmoitettiin siirtyvän monivuotisella sopimuksella ensin ensi kaudeksi Sauberille ja jatkavan sitten Audin F1-tallissa.

Hülkenbergille aisapariksi on spekuloitu jos ketäkin, mutta vahvimmin huhuissa on keskitytty Ferrarin Carlos Sainziin. Sainzilla on väistämättä lähtö kauden päätteeksi Ferrarilta edessä, kun Lewis Hamilton vie tämän paikan siirtyessään talliin ensi kaudella. Red Bull -pomo Markon mukaan espanjalaiskuljettajalle oltaisiin Audilta tarjottu jo monivuotista sopimusta.

– Sainz on tällä hetkellä loistavassa kunnossa. Uskoakseni hänellä on erittäin hyvä tarjous Audilta kolmeksi vuodeksi, mutta hänen on tehtävä päätös suhteellisen pian, Marko totesi Racingnews365 -sivuston mukaan.

Red Bull pohtii myös kuljettajatilannetta, sillä Sergio Perezin sopimus tallin kanssa päättyy tämän kauden päätteeksi. Sainzin nimi on Markon mukaan myös Red Bullilla noussut keskusteluissa esiin, mutta itävaltalaisen mukaan talli ei pysty vastaamaan Audin tarjoukseen.

– Me taas emme tee päätöstä pian, emme anna tällaisten asioiden painostaa meitä, Marko totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1