Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Helmut Markolta tyly arvio F1-konkarin Red Bull-saumoista: “Hän ei ole onnistunut siinä”

Daniel Ricciardo
AOP

Helmut Marko on lähteiden mukaan kertonut Daniel Ricciardolle, että hänen on oltava selvästi nopeampi kuin Yuki Tsonoda, jotta häntä edes harkittaisiin Red Bullin vahvuuteen ensi kaudeksi.

Vaikean kauden aloituksen jälkeen Daniel Ricciardo osoitti hieman viitteitä paremmasta viime viikonlopuna järjestetyssä Kiinan GP:ssä, mutta joutui lopulta keskeyttämään Lance Strollin osuttua häneen.

Tämä tarkoittaa, että 34-vuotias aussipilotti on edelleen ilman ainuttakaan pistettä kauden viiden ensimmäisen osakilpailun jälkeen.

Sekä Ricciardo että hänen tallitoverinsa Yuki Tsunoda, samoin kuin Sergio Perez, tavoittelevat kaikki Red Bullin toista kuljettajan paikkaa ensi kaudella. Perezin vahva alku kaudelle 2024 on kuitenkin nostanut hänet ennakkosuosiksi.

– Mitä tulee RB:n tiimin sisäiseen taisteluun, Tsunoda on ollut tallikaverinsa yläpuolella suurimman osan kaudesta. Yukilla oli loistava kauden alku, eikä hän enää yritä liikaa, kuten joskus aiemmin, Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko kertoi Daily Mirrorin mukaan.

– Kautta on takana vasta muutama kilpailu, mutta hänellä (Tsunoda) on Daniel otteessaan, vaikka Japanissa ero oli pieni.

Marko otti kantaa myös Ricciardon mahdollisuuksiin siirtyä ensi kaudeksi Red Bullille.

– Oletusarvo oli, että hänen olisi pitänyt olla selvästi Yukia nopeampi, jotta hän voisi edes elätellä toivoa siitä. Hän ei ole onnistunut siinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1