Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Näiden F1-kuskien työpaikat vaarassa? – Mukana Valtteri Bottas: “Toinen jalka ulkona”

Logan Sargeant, Williams
AOP

F1 kausi ei ole vielä ehtinyt edes puoliväliin, mutta spekulaatiot ensi kauden kuljettapaikoista käyvät kuumina. Asiantuntija Edd Straw sivuaa muun muassa Valtteri Bottasin tilannetta ja uskoo, että erään kuskin lähtölaskenta on jo alkanut.

Ei ollut koskaan epäilystäkään siitä, etteikö Fernando Alonso ajaisi kilpaa vuonna 2025 niin halutessaan. Aston Martin sai silti iloisen yllätyksen, kun espanjalaisässä päätti panna kynän paperille uutta sopimusta varten.

Sen jälkeen, kun Nico Hulkenberg varmisti paikkansa Sauberilla ensi vuodeksi, toimittaja Edd Straw arvioi useiden muiden kuljettajien mahdollisuuksia jatkaa kuninkuusluolassa myös ensi kaudella.

Jokainen jäljellä oleva kilpailu on luonnollisesti äärimmäisen tärkeä jokaiselle kuljettajalle, joka ei ole varmistanut paikkaa lähtöruudukossa vuonna 2025.

Kun useat tulokkaat pyrkivät kovaa vauhtia ansaitsemaan paikkansa, näyttää varmalta, että joku jää pois.

RB-tiimissä Yuki Tsunoda, Daniel Ricciardo ja Liam Lawson näyttävät taistelevan kahdesta paikasta keskenään.

Williams-kuljettaja Logan Sargeant näyttää puolestaan suuntaavan ulos ovesta alkuvuoden pettymysten jälkeen.

– Yksi asia, jonka voimme sanoa, on se, että monet kuljettajat tulevat olemaan pettyneitä, koska (Oliver) Bearman tulee olemaan lähtöruudukossa ja (Andrea Kimi) Antonelli on luullakseni joko Mercedeksellä tai Williamsilla.

– Joten sellaiset kuljettajat kuin Zhou (Guanyu), (Valtteri) Bottas, (Kevin) Magnussen, (Daniel) Ricciardo ehkä (ovat vaarassa menettää työpaikkansa). Sargeantin toinen jalka on jo ulkona ovesta, Straw kommentoi F1 Oversteerin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1