Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Siipirikkoinen Bucks vältti karun kohtalon – Pystyykö se nousemaan vielä historialliseen tekoon NBA:n pudotuspeleissä?

Milwaukee Bucks, NBA
AOP

Milwaukee Bucks onnistui välttämään karsiutumisen NBA:n pudotuspeleistä ja venytti ensimmäisen kierroksen ottelusarjansa Indiana Pacersia vastaan vähintään kuudenteen otteluun.

Milwaukee Bucks pakotti ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjansa Indiana Pacersia vastaan vähintään kuudenteen otteluun, kun se otti toisen voittonsa viime yönä Suomen aikaa.

Siipirikkoinen Bucks joutui jälleen otteluun ilman supertähtiään Giannis Antetokounmpoa sekä Damian Lillardia, mutta pystyi siltikin kaatamaan Pacersin selvällä erolla 115-92.

Khris Middleton sekä Bobby Portis Jr. viimeistelivät kumpikin 29 pistettä, kun Bucks kavensi tasaisella esityksellä ottelusarjan tilanteeksi 3-2. Malik Beasley lisäsi 18 pistettä ja Pat Beverley 13.

Pacersin paras pistemies oli 16 pisteellä Tyrese Haliburton. Myles Turner lisäsi 13 ja Obi Toppin, Aaron Nembhard sekä Pascal Siakam kirjasivat kukin 12 pistettä.

Pacersilla on siis tappiosta huolimatta etu edelleen puolellaan. Sarja on sille katkolla jälleen perjantain vastaisena yönä, kun joukkueet kohtaavat seuraavan kerran.

Kumpi tahansa ottelusarja sitten voittaakaan, on ratkaisu historiallinen. Pacers yrittää selvittää tietään ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen pudotuspelien toiselle kierrokselle ja Bucks puolestaan ei ole koskaan sen historiassa noussut 3-1 tappioasemasta pudotuspeleissä voittoon saakka.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo