Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hurja huhu F1-kulisseista! – Tähtikuljettajalle kenkää vielä ennen Italian GP:tä?: “Hänen kohtalonsa on sinetöity”

Daniel Ricciardo, RB:n F1-talli
AOP

Huhujen mukaan RB:n F1-tallissa saatetaan nähdä kuljettajavaihdos vielä ennen kauden seuraavaa GP:tä, mikäli Daniel Ricciardo saa väistyä Liam Lawsonin tieltä.

F1-kulisseista kuuluu kuiskintaa, joiden mukaan RB:n Daniel Ricciardo olisi saamassa kenkää vielä ennen ensi viikon Emilia Romagnan osakilpailua.

F1-asiantuntija Richard Bradley puhui Ricciardon tilanteesta On Track GP podcastissa.

Australialaiskuljettajan vaisu kauden alku on saanut Bradleyn monen muun tavoin spekuloimaan, josko RB:n F1-tallissa lähdettäisiin hakemaan käännöstä kaudelle kuljettajavaihdoksen myötä.

Ricciardon viikonloppu Miamissa oli hieman kaksijakoinen. Mies esitti lauantaina sprinttikisassa kauden parastaan ollen lopulta tuloksissa komeasti neljäs. Sunnuntain osakilpailussa meno ei kuitenkaan enää ollut yhtä vahvaa ja tuloksena oli 15. sija.

Bradley uskookin, että tallin varakuljettaja Liam Lawson nappaa Ricciardon paikan aivan näillä näppäimillä.

– En usko, Bradley totesi, kun tältä kysyttiin, että näkeekö hän Ricciardon vielä ratissa Imolan-radalla ensi viikolla.

– Jos katsot vain sitä (Miamin sprinttikisa), niin kyllä, hän ajoi hyvät aika-ajot ja hyvän kisan. Mutta katsotaanpa kokonaisuutta kauden alusta. Nuo ovat vain kaksi hyvää sessiota ties kuinka monesta.

– Olen pahoillani, mutta uskon, että hänen kohtalonsa on sinetöity. Liam Lawson on osoittanut kykynsä ja hän on siellä valmiina, Bradley tuumi.

Lähde: GP Fans

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1