Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kuka nostaa Pantteri-patsaan? Korisliigan äärimmäisen jännittävä finaalisarja huipentuu tänään seiskaotteluun!

Helsinki Seagulls ja BC Nokia Korisliigan finaaleissa
AOP

Joko Helsinki Seagulls tai BC Nokia juhlii tämän päivän päätteeksi koripallon Suomen mestaruutta. Kumpi? Se selviää illalla finaalisarjan ratkaisevassa seiskaottelussa.

Pystyykö Helsinki Seagulls uusimaan mestaruutensa vai juhliiko BC Nokia seurahistoriansa ensimmäistä Suomen mestaruutta? Se selviää tämän illan päätteeksi, kun joukkueet iskevät yhteen Korisliigan finaalisarjan seitsemännessä ja ratkaisevassa ottelussa Helsingissä.

Nokialaiset aloittivat finaalisarjan todella vahvasti ottaen kahdesta ensimmäisistä otteluista voitot. Tämän jälkeen hallitseva mestari Seagulls oli kuitenkin kolmesti perättäin vahvempi ja pääsi tämän viikon tiistaina pelaamaan jo mestaruudesta.

Nokia osoitti kuitenkin jälleen kerran sinnikkyytensä ja nappasi selkä-seinää-vasten pelatussa ottelussa voiton, venyttäen finaalisarjan ratkaisun seiskaotteluun.

– Olemme kerran voittaneet Seagullsin vieraissa hyvällä pelillä. Pitää saada sinne jostain energiaa 40 minuutiksi. Meillä on ollut pelejä, missä on pelattu 35 minuuttia hyvin. Seagullsin tasoista joukkuetta vastaan se ei riitä. Pitää olla 40 minuuttia kaikki lasissa, jos halutaan tuoda Pantteri-patsas tänne Nokialle, Nokian kapteeni Niko Mattila ennakoi Ylen haastattelussa kuudennen pelin jälkeen ratkaisuottelusta.

Nokia on ollut Korisliigassa tällä kaudella kunnon piristysruiske ja kauden ehdoton yllättäjä. Joukkueelle ei vielä ennen kautta annettu kovinkaan suuria mahdollisuuksia edes pudotuspeleihin, saatikaan finaaleihin asti.

Korisliiga-kauden huipennus alkaa kello 18.30 tänään illalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo