Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hämmentävä sekaannus Monacon GP:ssä! – “Kaikki tuo stressi turhan takia”

Fernando Alonso
AOP

Monacon GP:n tiimellyksessä sattunut väärinkäsitys sai Fernando Alonson uskomaan, että hän oli varmistanut pisteen sijoittumalla kymmenenneksi. Totuus valkeni espanjalaiselle vasta myöhemmin.

Aston Martin -kuljettaja Fernando Alonso käytti suuren osan Monacon GP:stä rakentaakseen eroa Lance Strolliin, joka oli hänen takanaan.

Alonson käsitys oli, että hän oli kiinni viimeisessä pistesijassa, ja Strollin kärsittyä rengasrikon, Alonso uskoi varmistaneensa pisteen.

Alonso onnistui pitämään tämän jälkeen Daniel Ricciardon takanaan, vaikka ajoikin pitkän pätkän kuluneilla renkailla. Ilo vaihtui kuitenkin pettymykseen, kun Alonsolle valkeni, että hän sijoittui yhdenneksitoista.

– Olin hämmentynyt, koska kun (rakensimme eroa) ja Lance oli varikkokäyntien jälkeen edessäni, he sanoivat: ‘okei, varmistimme 10. sijan’. Teimme kaiken tämän tuon viimeisen pisteen takia, Alonso kertoi Motorsport.comin mukaan.

– Kun Lance kärsi rengasrikon, ajattelin, että nyt on minun vastuullani tuoda piste erittäin kuluneilla renkailla. Ylittäessäni maaliviivan he kertoivat tulleeni 11. sijalle. Ajattelin, että ’kaikki tuo stressi turhan takia’. Mutta joka tapauksessa, sain siitä kuitenkin lisää virtaa. En silti tiedä, mistä tuo kaikki johtui, Alonso jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1