Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen mukana Wimbledonin pääsarjassa!: “Innolla odotan”

Otto Virtanen
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja, Otto Virtanen, pelaa ensi viikolla alkavan Wimbledonin tennisturnauksen pääsarjassa.

Virtanen eteni kolmatta kertaa urallaan mukaan Grand Slam -turnauksen pääsarjaan, kun tämä voitti Wimbledonin karsintojen kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa torstaina Roman Andres Burruchagan.

Virtanen eteni karsintafinaalissa nopeasti 2-0 eräjohtoon, mutta argentiinalainen Burruchaga venytti sen neljänteen erään voittamalla kolmannen erän pelein 5-7. Neljännen erän Virtanen vei tie-breakin päätteeksi pelein 7-6(7-4).

– Peli alkoi todella hyvin, ihan kaikki toimi. Oli rauhallista ja tiesin koko ajan mitä tehdä, mikä palkittiin kahdella todella hyvällä erällä ja johdolla. Meni juuri niin kuin haluttiin, Virtanen summasi ottelusta Tennisliiton sivuilla.

– Innolla odotan pääsarjan alkua, alkaa se sitten maanantaina tai tiistaina. Nyt kroppa kuntoon ja siitä sitten eteenpäin ensi viikolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis