Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Unelma olympiapaikasta elää! – Susijengi eteni upealla tavalla olympiakarsintaturnauksessa semifinaaliin

Susijengi kaatoi Puolan koripallon olympiakarsintaturnauksessa
Unsplash

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi jatkaa taistelua olympiapaikasta. Suomi kaatoi Valencian olympiakarsintaturnauksen alkulohkon päätöspäivänä sensaatiomaisesti Puolan koriluvuin 89-88 ja eteni turnauksessa semifinaaliin.

Puola oli kuskin paikalla ottelun ensimmäiset kolme erää ja viimeisen neljänneksen alussa Susijengi olikin peräti 14 pistettä perässä.

Puolalta alkoi kuitenkin vauhti hiipua ja samalla Suomi lisäsi kaasua. Susijengi kuroi eron umpeen ja kuittasi Alexander Madsenin ja Edon Maxhunin viime hetken koreilla ottelusta voiton.

– Jos jossain pelissä täytyy henkilökohtainen maajoukkueen piste-ennätys rikkoa, niin ehkä tällainen peli on paras paikka sellaiseen, ottelun MVP:na palkittu Madsen heitti pelin jälkeen.

Susijengi jatkaa olympiapaikasta taistelua lauantaina, kun sille asettuu eteen kiven kova Espanja. Turnauksen voittaja leimaa lippunsa olympialaisiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo