Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alexander Zverev taipui Indian Wellsissä – kaikki kärkisijoitetut katsomossa

Taylor Fritz tuuletti voittoa Indian Wellsin puolivälierän jälkeen.
AOP

Saksan Alexander Zverev koki tappion tenniksen kauden toiseksi viimeisessä Masters-1000 -turnauksessa ja tämän puolivälierävaiheessa. Zverevin kaatoi melkoinen yllättäjä. Saksalaisen lisäksi kaikki kolme muutakin kärkisijoitettua pelaajaa saavat katsoa pelit loppuun katsomon puolelta.

Tokiossa olympiakultaa voittanut Alexander Zverev taipui Indian Wellsin tennisturnauksen puolivälierässä Yhdysvaltain 31. sijoitetulle Taylor Fritzille kolmessa erässä 2-1 (4-6, 6-3, 7-6) -lukemin. Fritz kohtaa välierässä Georgian suuryllättäjä Nikoloz Basilashvilin, joka kaatoi omassa puolivälierässään kakkossijoitetun Stefanos Tsitsipasin 2-1 -erin.

Fritzin syöttö oli ensimmäisessä erässä pelaajan murheenkryyni. Fritz joutui turvautumaan paljon kakkossyöttöön ja teki paljon helppoja virheitä, jotka johtivat saksalaisen selvään erävoittoon.

Toisessa erässä yhdysvaltalainen petrasi isosti ja voitti erän antamalla vain yhden murtopallon saksalaiselle. Fritz mursi erässä Zverevin toisen syöttövuoron pelaten todella aggressiivista peliä ja saksalaisen tehtyä helppoja virheitä pienen marginaalin rystylyönneissä.

Kolmannessa erässä Zverev karkasi murron myötä 3-0 -johtoon ja tuli 5-3 -tilanteessa syöttämään ottelua nimiinsä. Yhdysvaltalainen otti tässä vaiheessa murron, vaikka Zverevillä oli yksi ottelupallo. 4-5 -tilanteesta eteenpäin molemmat pitivät syöttönsä helposti ja ratkaisu haettiin katkaisupelistä, jossa Zverev menetti kaksi omaa syöttöään ja Fritz piti omansa.

Turnauksen toisessa välierässä kohtaavat Britti Cameron Norrie ja Daniil Medvedevin pudottanut Bulgarian Grigor Dimitrov.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis