Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tallille uskomaton sponsorisopimus – pääsponsoriksi yksi maailman suurimmista yhtiöistä

F1-tallin Aston Martinin sponsorisopimus
AOP

F1-talli Aston Martin on julkistanut monivuotisen sponsorisopimuksen Saudi Arabian öljyalan yrityksen Aramcon kanssa.

Aramcon on maailman suurin öljy- ja energia-alan yhtiö, ja sen markkina-arvo on yli 1,7 biljoonaa dollaria. Aramcoa on sanottu maailman kannattavimmaksi yhtiöksi. Bloombergin mukaan Aramconin nettotulos oli vuonna 2018 lähes sama kuin teknologiayhtiö Applen ja Googlen sekä energiayhtiö Exxon Mobilen yhteensä.

Aramco-brändi on esiintynyt radanvarsien mainostauluilla useissa Grand Prix -kilpailuissa kahden viime kauden aikana, ja se oli myös viime kaudella Espanjan ja Yhdysvaltojen kierrosten nimisponsori.

Tallin virallinen nimi tulee jatkossa olemaan sponsorisopimuksen seurauksena Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1 Team.

Tiimin osaomistaja Lawrence Stroll kertoi, että uusi sponsorointisopimus auttaa heitä tulemaan urheilun edelläkävijäksi ja voittajaksi.

“Olemme täällä voittaaksemme, joten olen iloinen voidessani toivottaa tervetulleeksi Aramconin tasoisen kumppanin. Olen oppinut heiltä paljon tästä prosessista ja heillä on valtava määrä henkistä omaisuutta ja teknisiä valmiuksia, joiden tiedän auttavan suuresti tiimiämme saavuttamaan tavoitteemme voittaa Formula 1 -maailmanmestaruus”, Stroll sanoi.

Aramcon sopimus on ensisijaisesti kaupallinen, sillä Aston Martin ei käytä yhtiön polttoainetta tai öljyä, vaan jatkaa Petronasin kanssa.

Aston Martinin on määrä julkistaa tulevalle kaudelle 2022 uusi auto, AMR22, torstaina 10. maaliskuuta. Tallin kauden kuljettajina jatkavat nelinkertaisen maailmanmestari Sebastian Vettel ja Lance Stroll.

Lähde: Motorsposrt.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1