Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-pomo lupaa kunnollisia vastatoimia rasismia vastaan: “Nyt on aika siirtyä eteenpäin”

Stefano Domenicali toimitusjohtaja F1
AOP

Formula 1:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Stefano Domenicali kertoi Sky Sportsin haastattelussa lajin aikeista kamppailla rasismia vastaan entistä voimallisemmin.

Formula 1 -pomo Stefano Domenicali kertoi, että laji muuttaa rasismin vastaista painopistettä vuonna 2022 pyrkiessään kohti monimuotoisuutta, ja vaatii, että nyt on eleiden sijasta toiminnan aika.

Kauden 2020 alusta lähtien F1 on ajanut We Race As One -aloitetta ja rasisminvastaista viestiä ennen kilpailuja, ja kuljettajat ovat kokoontuneet lähtöruudukon etuosaan, jossa suurin osa on polvistunut samankaltaisena eleenä kuin mitä esimerkiksi jalkapallossa ollaan nähty.

Domenicali vahvisti haastattelussa, että laji muuttaa asennettaan, sillä vaikka kuljettajat voivat vielä vapaasti polvistua, heille ei enää esitetä virallista mahdollisuutta tehdä niin kilpailua edeltävässä seremoniassa.

– Mielestäni se ele on ollut tärkeä ele, koska meidän on kunnioitettava kaikkia, kuten aina. Nyt on kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja ryhtyä muihin toimiin, italialainen kertoi.

F1 on alkanut panostaa monimuotoisuuteen ja sarjan insinööristipendiohjelman laajentamiseen sen pohjalta. Domenicali kertoi, että tämä on osa lajin kehitystyötä.

– Meidän piti varmistaa, että se, mitä teimme, oli tärkeä osoitus Formula 1:n aikomuksista asioissa, jotka ovat todella tärkeitä maailmalle.

– Luulen, että nyt on kyse eleen muuttamisesta toiminnaksi. Nyt toiminta keskittyy yhteisömme monimuotoisuuteen, ja tämä on ensimmäinen askel, mies hehkuttaa.

F1:n insinööristipendiohjelma aliedustetuille ihmisryhmille alkoi vuonna 2021 ja sitä jatketaan nyt ainakin vuoteen 2025, jolloin stipendejä voidaan tarjota kymmenelle opiskelijalle vuosittain.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1