Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengi jatkaa hurjaa liitoaan! MM-jatkokarsinta aina vain lähempänä

Suomi Slovenia 25.2.2022
AOP

Suomi kohtasi maanantaina Slovenian toistamiseen koripallon miesten MM-karsinnassa. Suomi oli vienyt ensimmäisen ottelun nimiinsä kymmenellä pisteellä kotihallissaan ja vei huipputrillerin jälkeen myös toisen ottelun loppulukemin 79-83.

Slovenia on miesten koripallon hallitseva Euroopan mestari ja yksi maailman ehdottomia koripallon huippumaita. Suomi osoitti kuitenkin upeaa taistelutahtoa ja taitoa kummassakin ottelussa ja sai pidettyä huippuvaarallisen vastustajansa aisoissa.

Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann oli ikionnellinen taiston tauottua.

– Olen todella, todella ylpeä siitä, miten pelaajani esiintyivät. Kaksi perättäistä voittoa hallitsevasta Euroopan mestarista. Teimme suomalaisen koripallon historiaa.

Myös Slovenialla oli omat huippuhetkensä ottelussa ja Dettmann antoi maalle täyden tunnustuksen.

– Meillä taisi avauspuoliskon jälkeen vähän uida hyvänolontunne puseroon ja aloimme ajatella, että homma hoituu automaattisesti. Kun Slovenia alkoi painostaa meitä puolustuksessa enemmän, tuli tukalat paikat, mutta siitäkin selvisimme, mies iloitsi.

Voiton hetkellä Dettmann alleviivasi myös karsintaikkunan suorituksen merkitystä. Vaikka Slovenialta puuttuikin riveistään ykköstykkinsä Luka Dončić, myös Susijengin sivussa olleista pelaajista saisi pari erinomaista viisikkoa.

Voitollaan Susijengi otti jättimäisen harppauksen kohti vuosien 2022-23 MM-jatkokarsintaa.

Suomi: Mikael Jantunen 17/5, Sasu Salin 13/5, Ilari Seppälä 13/1/2 blokkia, Elias Valtonen 11/5/4 syöttöä, Shawn Huff 10/8, Jamar Wilson 7/0, Miro Little 5/0, Topias Palmi 3/1, Alexander Madsen 2/6, Alex Murphy 2/4, Erik Murphy 0/0, Remu Raitanen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo