Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Korisliigan Seagulls menettää yhdysvaltalaisvahvistuksensa vakavan sairauden vuoksi

Kenneth Manigault pieni laitahyökkääjä USA
AOP

Helsinki Seagullsin yhdysvaltalaispelaajan Kenneth Manigaultin Korisliiga-kausi päättyy terveydellisistä syistä johtuen. Helsinkiläisseura tiedotti asiasta torstaina.

30-vuotiaalla Kenneth Manigaultilla on todettu sairaus, josta toipuminen vaatii häneltä pidemmän ajan. Tämän vuoksi Manigaultin ja Helsinki Seagullsin tiet eroavat.

– Tämä kausi on ollut täynnä ikäviä uutisia. Valitettavasti saimme jälleen yhden lisää, kun Kennyn käymissä tutkimuksissa selvisi hänen sairastuneen ennakoitua vakavammin. Onneksi hengenvaaraa ei ole, mutta toipuminen täyteen pelikuntoon vie sen verran aikaa, että valitettavasti pelit Korisliigassa jää kesken, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kertoi tiedotteessa.

– Olen surullinen Kennyn puolesta, mutta toisaalta huojentunut, että sairaus todettiin ajoissa. Ikävä tulee, sillä kyseessä on yksi hienoimmista persoonista, jota olen saanut valmentaa, Laakso jatkaa.

Manigault edusti Seagullsia yhteensä 18 Korisliiga-ottelussa ansaiten 9 pistettä, 5,2 levypalloa, 2,1 syöttöä ja 1,9 riistoa ottelua kohden. Hän oli myös joukkueen mukana ratkaisevassa roolissa tammikuussa voittamassa Suomen Cupin mestaruutta.

Manigault on Suomi-koripallossa muutenkin tunnettu ja pidetty persoona. Mies ehti pelata Tampereen Pyrinnössä kaksi kautta Korisliigaa kausina 2017-2019 ja oli tamperelaisten johtohahmoja kummallakin kaudella.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo