Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin MM-kisat ovat alkaneet ryminällä – Ronnie O’Sullivanilla hurja haaste toisella kierroksella!

Snookerin MM-kisojen sijoitetut pelaajat 2022
AOP

Snookerin MM-kisoissa Englannin Sheffieldissä on takana neljä pelipäivää. Ensimmäisten päivien aikana kahdeksan ottelua kuudestatoista on saanut ratkaisunsa, mutta ensimmäisellä kierroksella on vielä paljon otteluja käynnistymättä. 16 sijoitetusta pelaajasta ainoastaan kaksi on toistaiseksi tippunut jatkosta. Nämä ovat kokenut Barry Hawkins sekä viime kevään MM-finalisti Shaun Murphy.

Snookerin MM-kisat ovat käynnistyneet vauhdilla ja neljään ensimmäiseen pelipäivään puolet ensimmäisen kierroksen otteluista ovat saaneet ratkaisuna. Toistaiseksi turnauksessa ovat vakuuttavasti pelanneet suosikeista Neil Robertson, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby ja Mark Williams. Williams murskasi Michael Whiten tylyin 10-3 -lukemin ja Selby kaatoi Jamie Jonesin 10-7 -lukemin alun kangertelun jälkeen.

O’Sullivan kaatoi omassa avauskierroksen ottelussaan David Gilbertin 10-5 -lukemin oltuaan tappiolla 3-0 -erin. Kautta aikain kovin snookerinpelaaja saa toisella kierroksella vastaansa Mark Allenin, joka nujersi lujasti taistelleen Scott Donaldsonin 10-6 -lukemin.

Australian Robertson on pelannut avauskierroksen ottelustaan vasta ensimmäisen jakson Anthony Hugillia vastaan, mutta johtaa ottelua 6-3 -lukemin. Robertson on tehnyt otteluun kolme yli sadan pisteen lyöntisarjaa ja viisi vähintään 70 pisteen sarjaa. Australian supertähti tarvitsee tiistaina loppuun pelattavassa ottelussa vielä neljä erävoittoa jäljellä olevasta mahdollisesta kymmenestä erästä.

Turnauksen ensimmäiset yllätykset on kuitenkin nähty, sillä Skotlannin Stephen Maguire nujersi viime keväänä MM-finaaliin edenneen Shaun Murphyn 10-8 -lukemin. Maguire kohtaa toisen kierroksen ottelussaan Kiinan 25-vuotiaan supertähden Zhao Xintongin, joka murskasi Jamie Clarken avauskierroksella 10-2 -lukemin. Xintong iski otteluun kaksi satasta ja kahdeksan yli 50 pisteen lyöntisarjaa.

Toinen iso yllätys oli kokeneen Barry Hawkinsin tappio Walesin Jackson Pagelle. Page aloitti ottelun vahvasti, mutta oli menettää johtonsa. Lopulta Page korjasi potin ja voitti ottelun 10-7 -lukemin. Neljän karsintavoiton kautta tiensä MM-turnaukseen saavuttanut 20-vuotias walesilainen teki otteluun kolme yli sadan pisteen sarjaa ja kymmenen vähintään 50 pisteen sarjaa.

Page voitti ottelussa vain kaksi erää tekemättä vähintään 50 pisteen sarjaa. Ottelun yhdeksänteen erään walesilainen teki 55 pisteen sarjan, mutta hävisi erän. Page kohtaa maanmiehensä Williamsin toisen kierroksen ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut