Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripalloilija Max Besselink suuren askeleen äärellä – Sai siirron huippusarjaan

Max Besselink laitahyökkääjä s.Oliver Würzburg
AOP

Suomen koripallon tulevaisuudennimiin kuuluva laitahyökkääjä Max Besselink sai tiistaina ison harppauksen uralleen, kun hän siirtyy pelaamaan Saksan pääsarjaan.

20-vuotias laitahyökkääjä Max Besselink ehti pelata Korisliigassa kolme kautta, ensin yhden kauden Helsinki Seagullsissa ja sitten BC Nokiassa yhden kauden. Miehellä oli sopimus Nokialle myös alkaneesta kaudesta. Viime kaudella Besselink pelasi uransa parhailla Korisliiga-tilastoilla Nokian riveissä 32 ottelua ottelukohtaisilla tilastoilla 11,7 pistettä, 3,8 levypalloa ja 1,1 syöttöä.

Besselinkin uusi seura on Saksan pääsarjassa easyCredit Basketball Bundesligassa pelaava s.Oliver Würzburg. Würzburgilaisseura on menestynyt vaihtelevasti viime vuosina, mutta on päässyt myös pelaamaan eurokentillä. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjataulukossa sijalle 12, eikä päässyt pudotuspeleihin.

Saksalaisseura ylisti Besselinkiä tiedotteessaan tiistaina.

– Etsimme nuoria ja nälkäisiä pelaajia, joita haluamme kehittää. Max on erittäin suuri lahjakkuus ja siksi, kuten O’Showen Williams, sopii hyvin filosofiaamme. Hän oli kanssamme Würzburgissa kolme päivää koeajalla päävalmentaja Sašo Filipovskin kanssa toukokuun alussa ja vakuutti meidät.

– Hän on pitkä ja urheilullinen pelaaja, jolla on hyvä heitto ja paljon potentiaalia, Krešimir Lončar, seuran urheilu- ja kykyjenetsintäjohtaja, kehuu.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo