Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti jatkaa huippuvireessä! – Jo nyt tiedossa hurjat tienistit

Emil Ruusuvuori Lontoossa.
AOP

Tällä viikolla tenniksen ATP-kiertueella pelataan kahta ATP-500 -tason turnausta, kun Saksan Hallessa ja Englannin Lontoossa lyödään palloa nurmella. Suomen suurin tennistähti Emil Ruusuvuori on mukana Lontoon Queen’s Clubin turnauksessa, joka on sujunut toistaiseksi loistavasti. Ruusuvuori on hoitanut kaksi ensimmäisen kierroksen ottelua mallikkaasti ja perjantaina on iso peli luvassa.

Lontoon nopeilla nurmikentillä Suomen Emil Ruusuvuori on ollut hurjassa iskussa. Avausottelussa Ruusvuori kaatoi Ranskan Quentin Halysin kolmessa erässä 2-1 -lukemin, vaikka menetti syöttönsä toisessa erässä ollessaan syöttämässä otteluvoitosta. Suomalainen kesti kuitenkin paineet ja hoiteli pelin nimiinsä.

Toisen kierroksen ottelussa keskiviikkona Ruusuvuori kohtasi ison yllätyksen turnauksen avauskierroksella tehneen Englannin Jack Draperin. Draper kaatoi omassa avauskierroksen ottelussaan neljänneksi sijoitetun Taylor Fritzin suoraan kahdessa erässä. Samalla tavalla Ruusuvuorikin hoiti kahdessa erässä englantilaisen tieltään ja marssi puolivälieriin.

Puolivälierässä Ruusuvuori kohtaa ehdottomasti turnauksen tähän mennessä kovimman haasteen, kun vastassa on Kroatian Marin Cilic. Nopeilla alustoilla viihtyvät kokenut kroatialainen kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Kazakstanin Alexander Bublikin kahdessa erässä. Cilic oli avauserässä vahvempi katkaisupelin jälkeen ja sai toisessa erässä aikaisen murron. Tässä vaiheessa Bublik alkoi pelleilemään esimerkiksi syöttöjensä kanssa ja tämä rikkoi Cilicin keskittymisen. Bublik sai murron takaisin, mutta ei onnistunut kääntämään erää nimiinsä.

Ruusuvuori on turnauksen menestymisellään tienannut toistaiseksi yli 50 tuhatta euroa palkintorahaa. Tämän lisäksi suomalainen kasvattaa ATP-pistesaldoaan 90 pisteellä, vaikka häviäisi puolivälieränsä Cilicille. Se nostaa Ruusuvuoren ATP-rankingissa jo 50 parhaan pelaajan joukkoon. Mikäli Ruusuvuori etenisi välieriin, niin mahdollisuudet nousee sille, että suomalainen sijoitettaisiin Wimbledonissa kaavioon, johon pääsee 32 parasta pelaajaa ATP-rankingista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis