Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuorella huikea arpaonni! – Nurmikausi jatkuu Lontoossa

Emil Ruusuvuori selvitti tiensä karsintojen kautta Queen's Clubiin.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kaksi nurmiturnausta, kun Lontoossa pelataan perinteinen Queen’s Club. Saksassa pelataan niin ikään perinteinen Hallen kisa. Näistä turnauksista Suomen Emil Ruusuvuori on mukana Lontoon kisassa, jossa hänellä on käynyt loistava arpaonni kaavioarvonnassa. Ruusuvuori aloittaa turnauksen tiistaina.

Emil Ruusuvuori jatkaa vahvaa tennisvuotta tällä viikolla Lontoossa, jossa käynnistyy myös Wimbledonin Grand Slam -turnaus kahden viikon päästä. Ruusuvuori pelaa perinteisen Queen’s clubin turnauksen, jossa ykkössijoitettuna on Norjan Casper Ruud. Ruud pelasi toissa viikolla Rafael Nadalia vastaan Ranskan avointen loppuottelussa häviten pystyyn.

Turnauksen kakkossijoitettu pelaaja on viime vuoden mestari, eli Italian Matteo Berrettini. Berrettini kohtaa heti avauskierroksella viime vuoden puolierävastuksen Daniel Evansin. Berrettini palasi kentille viime viikolla ja kaatoi Stuttgartin finaalissa Andy Murrayn erin 2-1. Murray joutui jättämään tämän turnauksen väliin. Miehet olisivat kohdanneet toisensa todennäköisesti uudestaan heti toisella kierroksella.

Ruusuvuori arvottiin turnauksessa yläkaavioon, eli mikäli suomalainen etenisi välieriin asti, niin silloin vastaan tulisi ykkössijoitettu Ruud. Turnauksen alustavasti suurin mestarisuosikki Berrettini olisi tiedossa vasta finaalissa. Finaaliin päästäkseen on kuitenkin voitettava neljä peliä.

Avauskierroksella Ruusuvuoren vastustajana on Ranskan kokenut Quentin Halys. Halys selvitti tiensä turnaukseen karsinnan kautta kaadettuaan Chilen Alejandro Tabilon ja Yhdysvaltain Denis Kudlan. Stuttgartin kisaan Halys myös karsi, mutta joutui luovuttamaan Radu Albotia vastaan kädyn ottelun. Albot taipui Berrettinille lopulta turnuaksen toisella kierroksella.

Halys on pelannut pääasiassa haastajakiertueen pelejä, mutta pääsi mukaan ilman karsintoja Ranskan avoimiin, jossa John Isner oli avauskierroksella parempi 3-1 -erin. Mikäli Ruusuvuori hoitaa ranskalaisen tieltään kohtaa suomalainen toisella kierroksella englantilaisen Jack Draperin. Draper kaatoi ensimmäisellä kierroksella turnaukseen neljänneksi sijoitetun Taylor Fritzin suoraan kahdessa erässä. Fritz on tänä vuonna juhlinut Indian Wellsin Masters-turnauksen voittoa.

Mikäli Ruusuvuori etenee puolivälieriin, niin vastaan tulee kahdesta kovaa syöttävästä tykistä joko Kroatian Marin Cilic tai Kazakstanin Alexander Bublik.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis