Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen skottitähti pitkästä aikaa ATP-turnauksen loppuottelussa!

Andy Murray Stuttgartissa finaaliin.
AOP

Miesten tenniksen maailmankiertueella on pelattu kaksi valmistavaa nurmikisaa tällä viikolla kohti kesäkuun lopussa starttaavaa Wimbledonia. Hollannissa on nähty superyllätys, kun haastajakiertueen pelaaja on edennyt finaaliin asti. Saksan perinteikkäässä kilpailussa on nähty hieno paluu huipulle, kun skotlantilaissuuruus eteni monen vuoden tauon jälkeen takaisin loppuotteluun.

Saksan Stuttgartissa ATP-250 -tason turnauksessa on nähty hieno paluu huipulle, kun kahdesti urallaan Wimbledonin voittanut Andy Murray on edennyt turnauksen loppuotteluun. Murray kaatoi lauantain välierässä Australian Nick Kyrgiosin suoraan kahdessa erässä ja kohtaa turnauksen loppuottelussa Italian Matteo Berrettinin. Berrettini kaatoi kahdessa erässä Saksan Oscar Otten.

Murray on ollut pitkään jo hyvässä vireessä, sillä massalla entinen maailmanlistan ykkönen onnistui kaatamaan Dominic Thiemin ja Denis Shapovalovin Madridin ATP-kisassa, mutta luovutti tämän jälkeen ottelunsa Novak Djokovicia vastaan. Murray joutui jättämään Ranskan avoimet väliin, mutta pelasi viime viikolla Surbitonin haastajaturnauksessa edeten siellä aina välieriin, jossa tappio tuli Yhdysvaltain Denis Kudlalle.

Stuttgartin nurmikisassa kahdesti lonkkaleikkauksessa käynyt Murray on kaatanut jo Stefanos Tsitsipasin ja Alexander Bublikin. Bublikin ja Kyrgiosin kaatamiset on kovaa valuuttaa siinä mielessä, että molemmat ovat äärimmäisen kovia syöttäjiä. Turnauksessa skotti ei ole hävinnyt vielä erääkään, mutta finaalissa vastus on nurmelle kovinta mahdollista luokkaa. Berrrettini pelasi viime vuonna Novak Djokovicia vastaan Wimbledonin loppuottelussa.

Hollannissa S-Hertogenboschin turnauksessa on nähty iso yllätys, kun isäntämaan Tim Van Rijthoven on edennyt loppuotteluun. Van Rijthoven kaatoi välierässä Kanadan supertähden Felix Auger-Aliassimen 2-1 -erin ja päätöserä ratkesi katkaisupelissä. Viime viikolla hollantilainen ATP-listan sijalla 205 oleva Van Rijthoven taipui Otto Virtaselle Surbitonin haastajaturnauksen ensimmäisellä kierroksella. Ensi viikolla hollantilaisen ohjelmassa on jälleen haastajaturnaus.

Loppuottelussa hollantilainen saa vastaan ATP-listalla yli 200 sijaa korkeammalla olevan US Openin hallitsevan mestarin Daniil Medvedevin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis