Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Saksan tennisässä Alexander Zverevin vamma osoittautui pahaksi – Ei jäänyt surkuttelemaan tilannettaan

Alexander Zverev tuhosi nilkkansa Ranskan avoimissa.
AOP

Kuten kerroimme viime viikolla, Saksan tennistähti Alexander Zverev loukkaantui ikävän näköisesti Ranskan avoimessa tennisturnauksessa ottelussa Rafael Nadalia vastaan. Nyt Zverev on päivittänyt kuulumisiaan sairaalavuoteesta käsin.

Saksalainen tennistähti Alexander Zverev osasi suhtautua tyynesti loukkaantumiseensa. Pientä lohtua tilanteeseen toi myös tieto noususta miesten kaksinpelin ATP-maailmanrankingissa. Vastapainona esimerkiksi Wimbledonin avoin tennisturnaus jää väliin.

– Meillä kaikilla on oma matkamme elämässä. Tämä on osa minun. Ensi viikolla saavutan urani korkeimman sijan, maailman kakkossijan, mutta tänä aamuna jouduin leikkaukseen.

Ranskan avoimessa tennisturnauksessa ottelussa Rafael Nadalia vastaan kärsitty vamma osoittautui vakavaksi. Siksi leikkaushoito oli paras vaihtoehto.

– Saksassa tehdyn lisätutkimuksen jälkeen saimme vahvistuksen, että oikean nilkan kaikki kolme lateraalista nivelsidettä olivat repeytyneet.

– Leikkaus oli paras valinta palatakseni pelikentille mahdollisimman nopeasti, varmistaakseni, että kaikki nivelsiteet paranevat kunnolla ja palauttaakseni nilkkaani täyden vakauden. Kuntoutukseni alkaa nyt ja teen kaikkeni palatakseni takaisin vahvempana kuin koskaan!

Saksalaistähti kiittää myös häntä muistaneita tahoja.

– Saan edelleen niin paljon viestejä ja haluan vielä kerran kiittää kaikkia, jotka olette tukeneet minua näin vaikeana aikana.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Alexander Zverev (@alexzverev123) jakama julkaisu

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis