Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadalille jo 14. Ranskan avointen voitto! – “Hän tulee syömään sinut elävältä”

Rafael Nadal
AOP

Ranskan avoin tennisturnaus pelattiin sunnuntaina päätökseen, kun Rafael Nadal ja Casper Ruud kohtasivat turnauksen loppuottelussa. Loppuottelu oli kokeneelta espanjalaiselta melkoinen näytös, sillä tiukan alun jälkeen norjalainen vastustaja ei saanut edes hippaa veteraanista. Nadal otti lopulta selvän voiton ja hurjalla näytöksellä uransa 22. Grand Slam voiton.

Rafael Nadal kaatoi Norjan Casper Ruudin tyylikkäästi kolmessa erässä 6-3, 6-3, 6-0 -lukemin. Ruud johti toista erää jo murrolla 3-1 -lukemin, mutta tämän jälkeen espanjalainen otti tyylipuhtaasti 11 peliä putkeen ja voitti ottelun. Nadalille Ranskan avointen voitto oli jo uran 14.

Espanjalaislegenda on voittanut tänä vuonna molemmat Grand Slam -turnaukset, kun Australian avoimissa Nadal käänsi tappioaseman voitoksi Daniil Medvedeviä vastaan.

Norjan suurpelaaja Ruudille finaali oli Grand Slameissa ensimmäinen. Ruud on onnistunut urallaan voittamaan lukuisia ATP-turnauksia ja tänä vuonna tilillä on jo yksi turnausvoitto sekä tappio Miamin Masters-1000 -kisan finaalissa. Ruud voitti Sveitsin Genevessä pelatun turnauksen juuri ennen Ranskan avoimia, joten finaalissa koettu tappio päätti norjalaisen kymmenen ottelun voittoputken.

Norjalainen antoi loppuottelun jälkeen Nadalista loistavia lausuntoja eikä säästellyt kehujaan.

– Olen katsonut häntä televisiosta 15-17 vuotta ja nyt pääsin sitten pelaamaan häntä vastaan Ranskan avointen finaalissa. Voin puhua tästä joskus vanhempana lapsenlapsilleni, että pääsin pelaamaan Nadalia vastaan Philippe Chatrierilla ja he voivat sitä sitten ihmetellä.

– Nadalia vastaan, jos joudut pelaamaan puolustustennistä massalla, niin hän tulee syömään sinut elävältä ennemmin tai myöhemmin. Minulle kävi niin tänään, kertasi Ruud ottelun tapahtumia.

Vuoden kolmas Grand Slam -turnaus eli nurmella pelattava Wimbledon alkaa kolmen viikon kuluttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis