Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Hyytävä loukkaantuminen Ranskan avoimissa – Saksalaistähti pyörätuolilla kentältä ulos

Alexander Zverev tuhosi nilkkansa Ranskan avoimissa.
AOP

Ranskan avoimissa pelataan perjantaina miesten kaksi välieräottelua, josta selviää voittajat sunnuntaina pelattavaan loppuotteluun. Päivän ensimmäinen välierä päättyi tapaturmaisesti toisessa erässä, kun Rafael Nadalin ja Alexander Zverevin välinen ottelu päättyi luovutukseen.

Rafael Nadalin ja Alexander Zverevin välinen yli kolme tuntia kestänyt taistelu päättyi todella surullisissa merkeissä. Ottelun toisen erän 12. pelissä Zverev löi 30-40 -tilanteessa palloa ja jalka tökkäsi massaan. Massasta ja rajusta törmäyksestä saksalaistähden nilkka muljahti todella rajusti ympäri ja pelaaja jäi kitumaan maahan.

Välittömästi oli selvää, että ottelu tulee päättymään saksalaisen luovutukseen. Nadal johti ottelua 1-0 (7-6) -erin ja ottelun toisessa erässä olisi alkanut katkaisupeli kyseisesen tilanteen jälkeen, sillä Zverevin lyönti meni leväksi ja espanjalainen olisi pitänyt syöttönsä.

Ottelu oli todella vaiherikas ennen päättymistä. Nadal nousi avauserässä murron takaa tasoihin ja erä eteni katkaisupeliin, jossa Zverevillä oli jo 6-2 -johto. Zverev pääsi syöttämään kaksi kertaa itse erävoittoa nimiinsä, mutta Nadal voitti pisteen ja vei lopulta erän hurjan nousun päätteeksi. Avauserän katkaisupeli päättyy espanjalaisen 10-8 -voittoon.

Toisessa erässä molemmat mursivat toistensa syöttöjä vuorotellen ja lopulta erässä päästiin 5-5 -tilanteeseen, kun Zverev menetti 5-3 -tilanteessa syöttönsä ja Nadal piti perään omansa ensimmäistä kertaa koko erässä.

Nadal tavoittelee uransa 14. Ranskan avointen voittoa sunnuntaina. Espanjalainen kohtaa loppuottelussa joko Norjan Casper Ruudin tai Kroatian Marin Cilicin. Mikäli Cilic voittaa välierän, niin kokenut kroatialainen on ollut urallaan jokaisen Grand Slam turnauksen loppuottelussa. Cilicillä on tilillään yksi Grand Slam voitto ja se on US Openista vuodelta 2014.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis