Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Puolalaistähti jatkoi hurjaa putkea! – Jo uran toinen Ranskan avointen voitto

Iga Swiatek
AOP

Ranskan avointen naisten tennisturnaus päättyi yllätyksettömään voittoon, kun Puolan Iga Swiatek voitti lauantaina pelatun loppuottelun. Swiatek oli läpi turnauksen täysin ylivoimainen ja meno jatkui samana loppuottelussa. Puolalainen kukisti reilun tunnin kestäneessä ottelussa yhdysvaltalaisen haastajansa.

Puolan 21-vuotias maailmanlistan ykkösnimi Iga Swiatek otti komeasti uransa toisen voiton Ranskan avoimissa. Swiatek kaatoi lauantaina loppuottelussa Yhdysvaltain nuoren 18-vuotiaan Cori Gauffin suoraan kahdessa erässä 6-1, 6-3 -lukemin. Voitto oli puolalaiselle WTA-kiertueella nyt 35. perättäinen. Edellisen kerran Swiatek on hävinnyt kovalla kentällä Dubaissa Australian avointen jälkeen helmikuussa. Tuolloin Latvian Jelena Ostapenko oli parempi kolmieräisessä väännössä 2-1 -erin.

Tänä vuonna Swiatek on osallistunut yhdeksään turnaukseen ja voittanut niistä kuusi. Australian avoimissa Swiatek taipui välierässä ja Australian avointen esiturnauksessa takkiin tuli jo uransa lopettaneelta Ash Bartylta 2-0 -erin välierässä. Swiatek on voittanut Australian reissun jälkeen Stuttgartin ja Dohan -turnaukset, sekä Yhdysvaltain Masters-turnaukset Miamin ja Indian Wellsin. Ennen Ranskan avoimia Swiatek pokkasi nimiinsä Rooman Masters-turnauksen.

Tämän hetkisellä voittoputkella Swiatek jakaa 2000-luvun pisintä voittoputkea yhdessä Venus Williamsin kanssa, joka otti 35 voittoa putkeen vuonna 2000. Historian pistin voittoputki on Martina Hingisin nimissä ja se on 37 voittoa vuodelta 1997. Kuuden turnausvoiton putki on ensimmäinen sitten vuosien 2007 ja 2008, kun Justine Henin pystyi samaan.

Seuraavaksi alkaa nurmikausi ja kolmen viikon päästä käynnistyy vuoden kolmas Grand Slam -turnaus, kun legendaarinen Wimbledon pelataan Lontoossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis