Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Moottoriurheilurata Kymiring uppoaa yhä syvempiin ongelmiin

KymiRing Iitti
AOP

Moottoriurheilurata Kymiring on entistäkin pahemmissa ongelmissa. Radalta vietiin jälleen yksi kilpailutapahtuma, motocrossin MM-osakilpailu.

Useita Kymiringillä järjestettäviä urheilutapahtumia järjestävä Lahti Events Oy on vetänyt jälleen yhden tapahtuman pois radalta. Yritys tiedotti maanantaina, että kansainväliset motocrossin MM-kilpailu- ja markkinointioikeudet omistava Infront Moto Racing on yhteistyössä Suomen Moottoriliitto Ry:n ja Lahti Events Oy:n kanssa päättänyt siirtää elokuun motocrossin MM-osakilpailun Kymiringiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon.

Tapahtuma järjestetään suunnitellusti 13.-14. elokuuta 2022. Pääluokka MXGP:n lisäksi Hyvinkäällä ajetaan MX2-, EMX250- ja EMX125 sekä EMX OPEN-luokkien kilpailut. Tapahtuman tuotannosta vastaa tapahtumayhtiö Lahti Events yhdessä kisajärjestelyt hoitavan Suomen Moottoriliiton kanssa.

Lahti Eventsin toimitusjohtaja Emilia Mäki on tyytyväinen mahdollisuudesta tapahtuman nopeaan siirtoon Hyvinkäälle.

– Olemme saaneet niin Hyvinkään Vauhtipuistolta kuin Hyvinkään kaupungiltakin erittäin positiivisen vastaanoton tapahtumallemme. MM-osakilpailun siirto tulee erittäin nopealla aikataululla, mutta ammattimaisella tiimillä saamme tapahtuman toteutettua suunnitellusti, Mäki kommentoi.

Motocrossin MM-osakilpailu on järjestetty onnistuneesti Hyvinkään Vauhtipuistossa myös vuonna 2014.

Kymiring syvällä suossa

Kaksi rakennusalan yhtiötä Maarakennus Pekka Rautiainen Ky sekä Macra Oy hakivat KymiRing Oy:tä konkurssiin viime viikolla. Konkurssihakemus pantiin vireille 29.6. Maanantaina 4.7. tuli vireille, että KymiRing Oy hakeutuu yrityssaneeraukseen. Velkasaneerauksen avulla KymiRing Oy pyrkii välttämään konkurssin.

Kymiringille oli myös aiemmin kaavailtu MotoGP-osakilpailu, mutta se peruttiin toukokuussa. Kilpailu oli tarkoitus ajaa 8.-10. heinäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut