Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennistähti Nick Kyrgioksella lisää ongelmia – Joutuu oikeuteen kotimaassaan

Nick Kyrgios tennis Australia

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on ollut jälleen kohun keskellä käytöksensä takia, tällä kertaa Wimbledonin avoimessa tennisturnauksessa. Nyt mies joutuu puolestaan oikeuteen kotimaassaan.

Tennistähti Nick Kyrgioksen asianajajat kertoivat tiistaina, että australialaispelaajan on määrä saapua oikeuteen elokuussa vastaamaan syytteeseen pahoinpitelystä. Kyseessä on välikohtaus hänen entisen tyttöystävän kanssa, joka tapahtui viime vuoden lopulla Australian Canberrassa.

Kyrgios vastaa syytteeseen, josta seuraa enintään kahden vuoden vankeustuomio. Asianajaja Jason Moffett kertoi, että Kyrgios on tietoinen syytteestä ja ottaa asian vakavasti.

– Syytöksen luonne on vakava ja herra Kyrgios suhtautuu syytökseen erittäin vakavasti. Koska asia on oikeudessa, hänellä ei ole tässä vaiheessa kommenttia, mutta ajan kuluessa annamme tiedotteen, Moffett kertoi.

Pierre Johannessen, toinen Kyrgiosin asianajajista, lähetti tiedotusvälineille tällä viikolla lausunnon, jossa hän sanoi, että tuomioistuin “ei pidä väitteitä tosiasiana” ja että hänen asiakastaan ei pidetä syytettynä rikoksesta ennen ensimmäistä esiintymistä tuomioistuimessa.

– Vaikka herra Kyrgios on sitoutunut käsittelemään kaikki syytökset heti, kun ne ovat tulleet selväksi, asian vakavasti ottaminen ei takaa väärinkäsitystä prosessista, jota herra Kyrgioksen on noudatettava, Johannessen kirjoitti.

Kyrgioksella on jälleen myös vaikeuksia kentänkin puolella. Wimbledonin avoimen tennisturnauksen ensimmäisellä kierroksella katsoja pilkkasi häntä ja Kyrgios vastasi sylkemällä huutelijan suuntaan. Tämä tuotti Kyrgiosille 10 000 dollarin sakon epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Hän sai vielä 4 000 dollarin sakon kolmannella kierroksella “kuuluvasta siveettömyydestä” sen jälkeen, kun hän rikkoi sääntöjä ottelussaan Stefanos Tsitsipasia vastaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis