Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennisässä Novak Đoković saattaa päästä mukaan seuraaviin Australian avoimiin

Novak Djokovic voitti Rooman Mastersin.
AOP

Serbialainen tennisässä Novak Đoković joutui jättämään väliin Australian avoimen tennisturnauksen tällä kaudella, koska hän kieltäytyi korona-rokotteesta ja jäi kaiken huipuksi kiinni Australian viranomaisille valehtelusta. Ensi kaudelle ääni saattaa kuitenkin muuttua kellossa.

Serbialaiselta Novak Đokovićilta evättiin mahdollisuus kilpailla Australian avoimessa tennisturnauksessa aiemmin tänä vuonna Australian korona-säännösten rikkomisen vuoksi. Australia on kuitenkin muuttamassa korona-linjaansa. Đokovićin riesana on kuitenkin vielä kolmen vuoden maahantulokielto, jonka hän sai venkoilunsa vuoksi.

Australian Labor-puolue on kuitenkin nyt löystyttänyt ulkomaalaisten matkustusehtoja. Terveysministeri Mark Butler sanoi viikonloppuna, että heinäkuun 6. päivästä lähtien ulkomaalaisten ei enää tarvitse ilmoittaa korona-rokotusstatustaan ​​saapuessaan Australiaan.

– Hallintoylilääkäri on neuvonut, että matkustajien ei enää tarvitse ilmoittaa rokotestatuksestaan ​​osana korona-hallintaamme.

Raportissa todettiin myös, että serbialaisen tiimille on tiedotettu muutoksista ja sen kerrotaan tekevän suunnitelmia uuden viisumin hakemiseksi. Tämä perustuu siihen, että viisumin peruuttamisen syyt eivät enää päde.

Tammikuussa Đoković määrättiin poistumaan maasta, kun hallitus peruutti hänen viisuminsa kansanterveydellisistä syistä. Đoković taisteli päätöksestä oikeudessa, mutta tuomari pysyi hallituksen kannan puolella.

Tuolloin Australia vaati kaikkien ulkomaisten vierailijoiden rokottamista korona-virusta vastaan ​​ennen maahantuloa, ellei heillä ollut lääketieteellistä vapautusta. Rokottamaton Djokovic uskoi olevansa vapautettu koronan sairastamisen jälkeen.

Hallitus kuitenkin väitti, että hän oli terveydelle vaarallinen, eikä häntä pitäisi kohdella eri tavalla kuin muita ulkomaisia ​​vieraita, ja hänet lähetettiin kotiin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis