Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jake Paulin ja Tommy Furyn ottelu peruuntumassa jälleen

Jake Paul
AOP

Nyrkkeilyottelu Youtube-tähti Jake Paulin ja Tommy Furyn välillä on vaarassa jälleen peruuntua. Kaksikon aiempi kohtaaminen jäi näkemättä Furyn vetäydyttyä loukkaantumiseen vedoten.

Youtube-sensaatio ja nyrkkeilijä Jake Paul kertoo, että ottelu hänen ja Tommy Furyn välillä jää toteutumatta. Lähteiden mukaan englantilaisella Furylla on ollut ongelmia maasta poistumisen kanssa, joten ottelua tuskin voitaisiin käydä Britannian rajojen ulkopuolella.

Huhut kertovat, että Fury pysäytettiin maanantaina Heathrown lentokentällä ja hän ei päässyt lennolleen. Ottelu on tarkoitus käydä kuukauden päästä New Yorkin Madison Square Gardenissa. Fury ei itse ole vielä kommentoinut tilannetta, mutta rääväsuuna tunnettu Paul ehti jo ilmoittaa kamppailun peruuntumisesta.

– Olemme irtisanoneet ottelusopimuksen Furyn kanssa. Taustatiimimme teki kaikkensa saadakseen tämän tapahtumaan, mutta häntä ei kiinnostanut. Hän päätti jälleen piileskellä. Tämä on jo toinen kerta, kun tämä tapahtuu hänen kanssaan. Toinen kerta, kun kohtaan uuden vastustajan lyhyellä varoitusajalla.

Paulin uudeksi vastustajaksi ollaan ehditty jo kaavailla Hasim Rahman Junioria, joka on otellut ammattilaisena kolmetoista kertaa. Voittoja näistä on kertynyt 12, joista kuusi tyrmäyksellä. Paul on voittanut ammattilaisena kaikki viisi otteluaan.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit