Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Gypsy King saattaa heittää todellisen villin kortin kehiin – Palaa toisen lajin pariin kolmen vuoden tauon jälkeen

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Nyrkkeilyn raskaan sarjan legendaarinen mestari-iskijä Tyson Fury on ilmoittanut vetäytyneensä nyrkkeilykehistä. Nyt miehen huhutaan palaavan takaisin showpainin pariin.

33-vuotias brittiottelija Tyson Fury on saavuttanut nyrkkeilyurallaan kutakuinkin kaiken mahdollisen. Hän on tälläkin hetkellä WBC-liiton raskaan sarjan maailmanmestari, vaikka ilmoittikin eläköityvänsä voitokkaan Dillian Whyteä käydyn mestaruusottelun jälkeen.

Tysonilla olisi mestaruusstatuksensa vuoksi myös oikeus kohdata Oleksandr UsykAnthony Joshua-ottelun voittaja mestaruusottelussa, mutta britti ei ole osoittanut siihen kiinnostusta.

Tyson on debytoinut myös showpainikehissä ja peittosi vuonna 2019 WWE:n Crown Jewel -PPV-tapahtumassa Braun Strowmanin. Nyt kuuluisa showpainitoimittaja Dave Meltzer onkin kertonut, että britti olisi tekemässä paluuta WWE:hen.

Meltzerin mukaan WWE:llä on jo pitkälle vietyjä suunnitelmia Tysonin paluun suhteen. Alunperin hänen suunniteltiin kohtaavan Drew McIntyren, mutta nyt kun Logan Paul teki WWE-sopimuksen, miehiä kaavaillaan kohtaamaan toisensa.

– Alunperin oli idea yrittää tehdä McIntyrestä enemmän valtavirtaa ja kerätä hänelle julkisuutta showpainin ulkopuolella, Meltzer kertoi.

Meltzer kertoi myös, että kun McIntyre-suunnitelmat vedettiin pois, tuli ongelmaksi se, kenet Tyson kohtaisi hänen sijaansa. Siinä kohtaa nousi Loganin nimi esiin.

– Se olisi riski, koska molemmilla ei ole paljon kokemusta, mutta koska Jake Paulin ja Tommy Furyn on viime aikoina huhuttu ottelevan, Loganilla olisi oma juonikuvionsa siihen.

– Se on tosielämän tapaus, mutta ei välttämättä sellainen, jonka monet painifanit tietäisivät, mutta he voisivat kertoa sen, Meltzer taustoitti.

Tysonin järkälemäinen koko, 206 senttiä pituutta ja 120 kiloa painoa, tuo myös omat haasteensa vastustajan valintaan. Meltzer uskoo sen olevan ratkaistavissa.

– Tysonilla ja Loganilla on myös koko- ja kamppailu-uskottavuuseroa, mutta melkein kuka tahansa, jota vastaan Fury ottelee WWE:ssä, paitsi muutama McIntyren kokoinen kaveri, on saman ongelman edessä.

WWE:llä on aito halu saada Tyson kehään.

– Yrityksen sisällä uskottiin, että Tyon haluaa tehdä sen, mutta hinta olisi korkea ja kysymys kuuluu, uskooko WWE hinnan olevan sen arvoinen, Meltzer toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit