Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledonin tennisturnaus pitää kovat panokset pöydässä lajiliittojen vastustuksesta huolimatta

Wimbledonin tennisturnaus käynnistyy maanantaina
AOP

Wimbledonin avoin tennisturnaus asettui poikkiteloin muuhun tennismaailmaan nähden tällä kaudella ja asetti venäläiset ja valkovenäläiset pelaajat täydelliseen pelikieltoon turnauksessaan. Nyt turnaus on todennut voivansa jatkaa samalla linjalla ensi kaudellakin.

Wimbledonin avoimen tennisturnauksen järjestävä All England Lawn Tennis and Croquet Club kertoi tämänvuotisen turnauksen päätyttyä, että se harkitsee venäläisten ja valkovenäläisten pelaajien täydellisen pelikiellon jatkamista ensi kaudellekin. Päätös astuu voimaan, mikäli Venäjä ei lopeta aloittamaansa Ukrainan-sotaa.

Myös Kansainvälinen olympiakomitea IOC jakaa Wimbledonin näkemyksen, kuten Iso-Britannian hallitus ja maan kansalaisetkin. Kansainväliset tennisliitot, Miesammattilaispelaajien liitto ATP ja Naisammattilaispelaajien liitto WTA, sen sijaan ovat arvostelleet turnauksen ratkaisua ja asettaneet siitä johtuen tiukat sanktiot.

Sekä ATP että WTA poistivat tämän vuoden turnaukselta ranking-pisteiden jakamisoikeuden ja antoivat yhteensä miljoonan dollarin sakot. Turnauksessa nähtiin silti laaja kattaus maailman huippupelaajia.

Turnauksen puheenjohtaja Ian Hewitt puolusti myös tehtyjä ratkaisuja tämän vuoden turnauksen jälkeen.

– Viimeiset kaksi viikkoa ovat oikeuttaneet Wimbledonin aseman lajin huipulla, vaikka ystävämme ATP:ssä ja WTA:ssa eivät uskoneet, että olisimme ranking-pisteiden arvoisia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis