Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallotähti Brittney Griner sai viimein tukea: “Se oli äärimmäisen tunteellinen päivä Brittneylle”

Brittney Griner sentteri UMMC Ekaterinburg
AOP

Yhdysvaltalainen koripallotähti Brittney Griner on ollut pidätettynä Venäjällä jo helmikuusta alkaen. Naista syytetään huumerikoksesta ja tuomio saattaa olla ankara. Nyt pääsivät ääneen viimein hänen puolustajansa.

Koripalloilija Brittney Griner pidätettiin Venäjäm Moskovan Šeremetjevon lentokentällä 17. helmikuuta, kun hänen matkatavaroistaan ​​väitettiin löytyneen hasis-öljyä sisältäviä vape-patruunoita. Griner on ollut siitä alkaen vangittuna ja naisen kotimaa USA pitää pidätystä laittomana. USA:n ja Venäjän väliset suhteet ovat muutenkin surkeat Venäjän aloittaman Ukrainan-sodan vuoksi.

Grinerin puolustusasianajaja Maria Blagovolina kertoi torstaina, että Grinerin joukkueen UMMC Jekaterinburgin johtaja Maxim Riabkov todisti torstaina oikeusistunnossa Grinerin hyvästä luonteesta.

Blagovolina kertoi, että Riabkov puhui Grinerin “erinomaisista kyvyistä pelaajana ja henkilökohtaisesta panoksesta joukkuehengen vahvistamiseen”.

Joukkueen kapteeni Jevgenia Beljakova todisti myös Grinerin puolustuksessa Moskovan laitamilla Himkissä, jonne Griner oli aiemmin saapunut vartioituna ja käsiraudoissa.

Blagovolina totesi myös, että puolustus oli tyytyväinen viimeisimpään istuntoon.

– Se oli äärimmäisen tunteellinen päivä Brittneylle, jota liikutti seuran johtajan, ylilääkärin ja hänen joukkuetoverinsa, joka kuvaili erittäin positiivisesti asiakastamme sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti, läsnäolo.

Griner myönsi viime viikolla pidetyssä kuulemistilaisuudessa syyllisyytensä huumesyytteisiin, mutta sanoi, ettei hänen ollut tarkoitus rikkoa lakia.

Yhdysvaltain Moskovan-suurlähetystön asiainhoitaja Elizabeth Rood ja muut Yhdysvaltain viranomaiset osallistuivat Grinerin oikeudenkäyntiin torstaina ja pystyivät puhumaan hänen kanssaan oikeussalissa.

– Hänellä menee niin hyvin kuin voidaan odottaa näissä vaikeissa olosuhteissa.

– Rouva Griner kertoi ulkoministeriön virkamiehille arvostavansa heidän läsnäoloaan, lähetystön tiedottaja kertoi.

Venäjän viranomaiset eivät puolestaan pidä Grinerin pidättämistä laittomana ja sanovat, että häntä vastaan ​​nostettu syyte ei ole poliittinen huolimatta Moskovan kireistä suhteista Yhdysvaltoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo