Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Kobrat julkaisi kerralla koko tämän kauden runkonsa

Ville Turja päävalmentaja Kobrat
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Kobrat tiedotti ensimmäisistä suurista kiinnityksistään tälle kaudelle. Mukana on niin valmentajia kuin pelaajiakin.

Miesten Korisliigan Kobrien valmennusosasto pysyy samana kuin edelliskaudella, kun Ville Turja aloittaa neljännen kautensa Kobrien päävalmentajana ja apuvalmentajana pysyy Nebojsa Dimic.

Kobrien suomalaispelaajista kaikki runkopelaajat jatkavat Lapualla. Seuran oma kasvatti Jussi Turja aloittaa jo 11. kautensa Kobrissa. Kokeneemmasta kaartista myös Juho Lehtoranta ja Antto Nikkarinen ovat tehneet jatkosopimukset ja täten pelaavat neljännet kautensa Kobrissa.

Viime kaudella Lapualla debytoineet Justus Kilpinen, Chrysostom Chukwuma ja Henry Boyd käyttivät kaikki optionsa tulevalle kaudelle ja jatkavat Kobrat-paidassa.

– Kokeiltiin viime kaudella puolustaa hieman uudella tavalla ja siksi olenkin hyvin innoissani siitä, että meidän koko kotimainen runko säilyy. Uuden oppiminen vie aina aikaa ja nyt onkin hienoa, että muutama puolustustapamme on suurimmalla osalla joukkueesta jo hyvin hallussa.

– Myös jenkkipalapelin rakentaminen on huomattavasti helpompaa, kun on hyvin tiedossa, mille pelin osa-alueille eniten apuja tarvitaan ja mitä ominaisuuksia puolustuspelaamisemme vaatii, päävalmentaja Ville kommentoi.

Kobrat tiedotti samalla ensimmäisestä ulkomaalaispelaajastaan, kun 24-vuotias Kaelin Jackson on tehnyt sopimuksen seuran kanssa. Jackson on pelannut viimeiset kaksi kautta Romanian Liga Naționalăa. Päättyneellä kaudella Jackson tilastoi Steaua CSM Bucureștille 15,0 pistettä, 3,5 levypalloa, 4,5 syöttöä ja 2,0 riistoa ottelua kohden.

– Olen tosi tyytyväinen, että saatiin sopimus KJ:n kanssa syntymään. Olin yhteydessä Christian Lutete IV:n kanssa, koska kaverit tuntevat hyvin toisensa ja sain häneltä tarkkaa tietoa KJ:stä. Tiedot vain sitten vahvistuivat, kun oli KJ:n kanssa useaan otteeseen yhteydessä. KJ on erittäin monipuolinen pelaaja, ja uskon, että sopii lähes täydellisesti meidän palettiimme, päävalmentaja kertoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo