Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripallon NBA:n vapaiden agenttien hulinoissa heti kohu sääntörikkeestä

Jalen Brunson takamies New York Knicks
AOP

Koripallon NBA-sarjan vapaiden agenttien markkinat alkoivat maanantaina ja ensimmäistä kohua ei tarvinnut odottaa kauaa.

New York Knicks hankki vapaana agenttina liikkuneen takamiehen Jalen Brunsonin neljävuotisella, 104 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella.

Nyt NBA-sarja on julkaissut tiedotteen, jonka mukaan se tutkii, rikkoiko Knicks vapaiden agenttien siirtojen ehtoja ottamalla yhteyttä takamieheen ennen miehen sopimuksen loppumista. Kyseinen toiminta on kiellettyä säännöissä.

Jo varhaisessa vaiheessa viime kaudella oli selvää, ettei Brunson jatka viimekautisessa NBA-seurassaan Dallas Mavericksissä. Knicksin tiedettin olevan kiinnostunut miehestä ja kun Rick Brunson, Jalenin isä, palkattiin Knicksiin valmentajaksi, huhut vahvistuivat. Lisäksi Knicksin johtaja Leon Rose on Jalenin entinen agentti.

Lopulta Knicks palkkasi Jalenin ja Mavericks ei päässyt edes neuvotteluihin takamiehen kanssa.

Jos NBA toteaa, että Knicks on syyllistynyt laittomuuksiin, se voi saada rangaistuksia, kuten sakkoja tai varaustilaisuuden pelaajavalinnan menettämisen. Vastaavista tapauksista on jo ennakkotapaustuomioita NBA:ssa.

Viime kaudella Jalen pelasi Mavericksissä 79 ottelua ja teki keskimäärin 16,3 pistettä per peli, otti 3,9 levypalloa ja antoi 4,8 koriin johtanutta syöttöä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo