Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan Savo Volley hankki nuoren huippunimen – Nousi jo 15-vuotiaana avauskokoonpanoon

Aleksi Hänninen yleispelaaja Savo Volley
AOP

16-vuotias Aleksi Hänninen on lentopallon miesten Mestaruusliigassa pelaavan Savo Volleyn neljäs yleispelaaja. 192-senttinen nuorukainen teki kahden vuoden sopimuksen, mihin sisältyy optio kolmannesta vuodesta.

Yleispelaaja Aleksi Hänninen on Kempeleen Lentopallon kasvatti. Hän pelasi Lentopalloseura Ettassa viime kauden, ja sai varsinkin kauden loppupuolella runsaasti peliaikaa.

– Haimme yleispelaajaosastolle kotimaista nuorta kehityskykyistä pelaajaa, ja onnistuimme siinä hyvin, Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen kertoo.

– Kiinnitin Aleksiin huomiota jo viime kaudella Ettassa, mutta erityisesti hän osui silmään nuorten maajoukkueen peleissä. Kuten olen jo aiemmin sanonut, haluan että treeneissä on kova taso ja kilpailutilanne. Aleksi sopii siihenkin mainiosti.

Hänninen mietti pari viikkoa ennen kuin päätti siirtyä Savoon. Vaihtoehtona hänellä oli Kuortane.

– Savo Volley on tosi vahva joukkue, jossa on ammattimaisia pelaajia, samoin koko organisaatio on vahvasti ammattimainen, Hänninen perustelee valintaansa.

– Omia vahvuuksiani ovat kylmäpäisyys, ja pelin osa-alueista vastaanotto ja puolustus.

Savo Volleylla ei ole Tolvasen mukaan mitään ennakkoon lukkoon lyötyä aloituskuusikkoa alkavalle kaudelle.

– Jokainen pelaaja saa varmasti mahdollisuuden pelata, vakuuttaa Tolvanen.

– Minulla ei esimerkiksi ole vielä Aleksille katsottuna paikkaa aloituskuusikosta, mutta ei myöskään penkiltä. Kaikkia pelaajia tarvitaan varmasti.

Savo Volleyn pelaajien keski-ikä laski melkoisesti viime kaudesta, kun kaksi konkaria jäi pois, ja tilalle tuli Hännisen kaltaisia nuoria miehiä.

– Tämä on ihan tervetullutta kehitystä, sanoo Tolvanen.

– Ei tarvitse miettiä, kuka kestää minkinlaista treeniä, virnistää Tolvanen.

Savo vahvisti myös valmennustaan

Samalla Savo tiedotti, että apuvalmentaja Petteri Penttinen allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana, Olli Seppänen puolestaan hoitaa joukkueenjohtajan tehtäviä. Huoltajiksi on valittu Hannu Paukkonen ja Petri Halttunen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo