Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Valmentajansa menettänyt kroaattipelaaja pelaa hirmuista tennisturnausta! – Selvitti tiensä finaaliin

Kroatian tennistähti Borna Coric
AOP

ATP-kiertueella Cincinnatin Masters-1000 -turnauksen finalistit ovat selvillä. Turnauksen loppuottelussa nähdään todella yllättävä kaksikko, sillä turnauksen loppuotteluun on edennyt pelaaja yli sadan rankingilla. Lisäksi on yllättävää, että turnauksen ykkössijoitettu venäläistähti ei ole mukana pelaamassa 1000 ATP-pisteestä.

Cincinnatin Masters-1000 -turnaus on ollut yllättävä tähän mennessä ja sunnuntaina pelattava loppuottelu ei tee poikkeusta. Loppuottelussa nähdään nimittäin Kreikan Stefanos Tsitsipasin ja Kroatian Borna Coricin välinen vääntö. Loppuottelu käynnistyy kello 23.30 ja panoksena on 970 tuhatta dollaria. Häviäjä saa 600 ATP-pistettä ja kipurahoja reilut 500 tuhatta dollaria.

Coric pelaa Ohion osavaltiossa uransa kovinta turnausta, sillä loukkaantumisista kärsinyt pelaaja pääsi mukaan turnaukseen jäädytetyn rankingin avulla. Coric on kaatanut turnauksessa tähän mennessä Lorenzo Musettin, Rafael Nadalin, Roberto Bautista Agutin, Felix Auger-Aliassimen ja viimeisimpänä välierässä Cameron Norrien. Ainut erätappio Coricille on tullut Nadalia vastaan toisella kierroksella. Espanjalaislegenda oli turnauksessa kakkoseksi sijoitettu pelaaja.

Coric kaatoi lauantain välierässä Norrien suoraan kahdessa erässä murtamalla Iso-Britannian vasurilla lyövän pelaajan syötön kolmesti. Kroatialainen menetti itse syötön ottelussa kertaalleen heti avauserän alkupuolella, mutta käänsi matsin edukseen tämän jälkeen. Coricille vuosi on ollut vaikea, sillä keväällä kroatialaisen pitkäaikainen valmentaja, 41-vuotias Kristijan Schneider menehtyi.

Kroatialainen saa finaalissa vastaansa Tsitsipasin, joka on turnauksessa sijoitettuna neljänneksi. Kreikkalainen kaatoi omassa välierässään ykköseksi sijoitetun Daniil Medvedevin 2-1 -erin. Avauserässä ratkaisu haettiin katkaisupelin kautta ja sen kreikkalainen voitti 8-6 -lukemin. Toisessa erässä Medvedev mursi heti kaksi Tsitsipasin ensimmäistä syöttöä, mutta menetti myöhemmin omansa kertaalleen ja voitti erän lopulta 6-3 -lukemin. Päätöserässä nähtiin vain yksi murto, kun Tsitsipas mursi kuudennessa pelissä venäläisen syötön ja siirtyi 4-2 -johtoon. Tämä riitti kreikkalaiselle voittoon, joka piti varmuudella kaksi ottelun viimeistä syöttövuoroaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis