Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen F1-pomo Bernie Ecclestone jälleen vaikeuksissa – Nyt niskaan hengittävät viranomaiset

Bernie Ecclestone Formula 1 -legenda Englanti
AOP

Legendaarinen urheilujohtaja, entinen Formula 1 -pomo Bernie Ecclestone, vastasi maanantaina syytteisiin veropetoksesta.

Entiselle Formula 1 -johtajalle Bernie Ecclestonelle myönnettiin ehdottomat takuut ennen seuraavaa oikeudenkäyntiä, joka on 19. syyskuuta Southwark Crown Courtissa Englannin Lontoossa. Ecclestonea syytettiin yli 400 miljoonan punnan arvoisen ulkomaisen omaisuuden ilmoittamatta jättämisestä. 91-vuotias urheiluvaikuttaja kiistää syytteet.

Ecclestone ilmoitti syyttömyydestään, kun hän saapui lyhyeen kuulemiseen Westminster Magistrates Courtiin Lontoossa maanantaina.

Syyttäjät hyväksyivät syytteen petoksesta heinäkuun 2013 ja lokakuun 2016 välisenä aikana sen jälkeen, kun Iso-Britannian veroviranomaiset suorittivat maailmanlaajuisen tutkinnan Ecclestonen taloudenpidosta.

Veroviranomaisia edustava Simon York kommentoi viime kuussa, että Ecclestonen tilanteen tutkinta oli ollut monimutkaista ja maailmanlaajuista.

– Rikossyyte liittyy ennustettuihin verovelkoihin, jotka johtuvat yli 400 miljoonan punnan ulkomaanomaisuudesta, joka oli salattu HMRC:ltä.

– HMRC on rehellisten veronmaksajien puolella ja ryhdymme koviin toimiin aina, kun epäilemme veropetoksia. Viestimme on selvä – kukaan ei ole poissa ulottuvillamme, York painotti.

Ecclestone on ehtinyt toimia pitkän uransa aikana monessa eri roolissa eri ympäristöissä. F1:ssä hän oli erilaisissa johtorooleissa vuosina 1974-2017. Lisäksi hän on toiminut niin varaosien kaupassa, kilpakuljettajana kuin tallipäällikkönäkin.

Ecclestone on myös nähty monesti kohujen keskellä. Häntä on syytetty aiemmin muun muassa niin rasismista, talousepäselvyyksistä kuin politiikkaankin sekaantumisesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1