Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Pyrintö hankki jo kolmannen yhdysvaltalaisvahvistuksensa – Erityisosaamisena tarkka kaukoheitto

Tampereen Pyrintö
AOP

Miesten Korisliiga-kauteen täyttä häkää valmistautuva Tampereen Pyrintö on täydentänyt laituriosastoaan Airen Brooksilla.

Tampereen Pyrintö ja 23-vuotias yhdysvaltalainen laitahyökkääjä Airen Brooks, 197 cm/94 kg, ovat solmineet sopimuksen tulevasta kaudesta. Alabamasta kotoisin oleva Airen pelasi viime kaudella NCAA II -divisioonassa Delta Staten yliopistossa, Yhdysvaltain Mississippissä tehoin 15,4 pistettä ja 7,2 levypalloa. Laiturin ja takamiehen paikoilla viihtyvä Brooks oli joukkueensa tehokkain pelaaja.

Airenin kolme kautta Deltassa sujuivat hyvin tasaisesti tilastojen valossa. Hän teki mm. kaudella 2019–20 tilastollisen tuplatuplan koko kaudelle 14,8 pistettä ja 10,2 levypalloa. Laiturin paikalta Brooks oli myös oman konferenssinsa parhaita levypallopelaajia. Brooks tunnettiin yliopistossaan kolmen pisteen heittäjänä ja hyvänä vapaaheittäjänä.

Päävalmentaja Miikka Sopanen on tyytyväinen uudesta hankinnastaan.

– Kiinnitin huomiota yleiseen urheilullisuuteen ja erinomaiseen heittoon. Hän pystyy hyödyntämään omia vahvuuksiaan meidän pelitavassa. Hän on fyysinen pelaaja , jossa näkyy amerikkalaisen jalkapallon parissa vietetty lapsuus ja nuoruus.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Tomas Pihlajamäen, Lassi Kilpisen, Valtteri Leppäsen, LJ Thorpen, Daytone Jenningsin sekä Brooksin kanssa. Joukkue täydentyy lisää syyskuun aikana. Joukkueen päävalmentajana toimii Sopanen, apunaan Damon Williams ja Santeri Liljeberg.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo