Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Susijengille harmillinen takaisku EM-kisojen alla – Avainpelaaja kokonaan sivuun

Olivier Nkamhoua laitahyökkääjä Tennesseen yliopisto
AOP

Suomen koripallomaajoukkue joutuu ensi perjantaina käynnistyvässä EM-lopputurnauksessa tulemaan toimeen ilman laitahyökkääjä Olivier Nkamhouaa. Kesän aikana maajoukkueen avainpelaajiin noussut Nkamhoua palaa Tennesseen yliopistoon, jossa on alkamassa hänen viimeinen yliopistokautensa.

22-vuotias laitahyökkääjä Olivier Nkamhoua kertoi, että pelipaikkatilanteen epävarmuus oli tiedossa jo jonkin aikaa.

– Se on ollut koko kesän kysymysmerkki. Olen käynyt keskusteluja valmentajien kanssa täällä ja collegessa. Se mitä tapahtui, oli että minun piti valita, mikä on tällä hetkellä paras päätös itselleni. En voi tälläkään hetkellä sanoa, mikä on oikea valinta, Nkamhoua kertoo.

Susijengille Nkamhouan poisjäänti on iso menetys. Hän oli aloitusviisikon pelaaja elokuun kahdessa MM-karsintaottelussa. Koripalloliiton valmennuksen johtaja Henrik Dettmann sysäsi vastuun tilanteesta Nkamhouaa suoremmin Tennesseelle, jonka päävalmentaja on Rick Barnes.

– Näissä keskusteluissa pelaajalle ei jätetty mitään valinnan mahdollisuutta, Dettmann sanoi.

Nkamhouan viime kausi Tennesseessä katkesi kesken helmikuun alussa, kun hän joutui nilkkavamman takia leikkaukseen.

– Oli tärkeää olla täällä koko kesä. Halusin edustaa maajoukkuetta, mutta olen ollut poissa yliopistojoukkueen luota. En ole ollut kentällä heidän kanssa helmikuun jälkeen. Nyt kun koulu alkaa ja viimeinen vuosi siellä, minun piti tehdä valinta. Toivottavasti pystyn pelaamaan hyvän kauden, Nkamhoua taustoitti.

Päävalmentaja Lassi Tuovi kommentoi Nkamhouan poisjäännin merkitystä lyhytsanaisesti. Suomi aloittaa EM-kisat perjantaina Prahassa ottelulla Israelia vastaan.

– Se on mahdollisuus, Tuovi sanoi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo