Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Pyrintö hankki puolustuspelaamisen erikoismiehen

Tampereen Pyrintö
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Tampereen Pyrintö on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Jaquan Lawrencen, 206 cm ja 86 kg, kanssa.

Jaquan Lawrence on kotoisin Chicagosta ja pelasi viisi vuotta NCAA II -tasolla pelaavassa LeMoyne-Owen Collegessa Yhdysvaltain Tennesseessä tehden viimeisellä kaudellaan tehot 12,0 pistettä, 8,3 levypalloa ja 2,5 torjuntaa. Jaquanin viimeisellä yliopistokaudella 2021-22 LOCin päävalmentajana toimi pitkän uran NBA:ssa tehnyt Bonzi Wells.

Lawrence valittiin oman konferenssinsa SIAC:n vuoden puolustuspelaajaksi, joka on merkittävä tunnustus. Tästä johtuen hänet kutsuttiin ensimmäisen kerran järjestettyyn HBCU-All Star tapahtumaan New Orleansiin, johon valittiin 24 pelaaja NCAA- ja NCAA II -yliopistoista.

– Pidän itseäni puolustusorientoituneena pelaajana. Saan virtaa itselleni ja joukkueelle heittojen torjujana. Pidän nelospaikalla pelaamisesta ja olen nopea pelaaja hyökkäyspäässä. Vahvuutenani on keskimatkojen heitot ja nopeat korilleajot. Odotan innolla mahdollisuutta aloittaa ammattilaisurani Suomen Korisliigassa Tampereella, Lawrence kuvaili itseään ennen tuloaan Tampereelle.

Päävalmentaja Miikka Sopanen kertoi myös odottavansa uutta laituriaan innolla.

– Monipuolisena pelaajana Lawrence tuo meille sisäpeliuhkaa ja levypallovoimaa. Hän on sähäkkä pelaaja korin alla. Hyvin mielenkiintoinen pelaaja monella tapaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo