Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Naisten US Open finaali selvillä! – Odotettavissa hurja taistelu

Iga Swiatek marssi US Openin finaaliin.
AOP

US Openin tennisturnauksen naisten välierät on pelattu ja turnauksen kaksi finalistia ovat selvillä. Turnauksen loppuottelussa nähdään WTA-listan ykkösnimi ja vitosnimi. US Openin välierät olivat hurjaa taistelua ja turnauksen loppuottelussa pelaa kiistatta kaksi turnauksen parasta pelaajaa.

Puolan WTA-listan ykkösnimi Iga Swiatek ja Tunisian WTA-listan vitosnimi Ons Jabeur kohtaavat toisensa US Openin loppuottelussa lauantaina. Swiatek kaatoi kolmieräisessä väännössä valkovenäjän Aryna Sabalenkan tiukassa kolmen erän väännössä. Jabeur pelasi myös tiukan ottelun Ranskan Caroline Garciaa vastaan, mutta hyödynsi murtopallot 100 prosentin varmuudella. Tämä johdatti tunisialaisen 2-0 -voittoon.

Swiatekin ottelu Sabalenkaa lähti vaikeasti käyntiin, sillä puolalainen menetti avauserässä kolmesti syöttönsä ja hävisi tämän 6-3 -lukemin. Toisessa erässä tilanne kääntyi, kun puolalainen ei antanut yhtään murtopalloa vastustajalleen ja mursi tämän kolmesti voittaen erän 6-1 -pelein. Kolmas erä oli melkoista taistelua, sillä Sabalenka johti erää 4-3 -pelein murrolla, mutta menetti tämän jälkeen kaksi kertaa putkeen syöttönsä ja hävisi erän 6-4 -lukemin sekä samalla koko ottelun.

Ranskalaistähti Garcia on pelannut jo kauan erinomaista tennistä, mutta tunisialaistähti Jabeur nosti oman pelinsä tasoa merkittävästi US Openin välierään. Avauserässä Jabeur menetti omissa syötöissään vain neljä pistettä ja mursi kolmesti ranskalaisen syötön käyttäen kaikki murtopallot edukseen. Toisessa erässä Garcia pääsi neljästi 40 -tasan tilanteeseen Jabeurin syötössä, mutta ei onnistunut hankkimaan murtopalloja. Jabeur sai sen sijaan yhden murtopallon koko erässä ja käytti sen hyödykseen. Tämä riitti lopulta voittoon äärimmäisen tasaisessa ottelussa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelattavasta naisten finaalista voi odottaa käytännössä mitä vain. Swiatekin peli toimii paremmin luonnonalustoilla ja Jabeurilla on Wimbledonista finaalitappio niskassaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis