Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Susijengiltä käsittämätön alku! – Hallitseva maailmanmestari köysissä

Lauri Markkanen korin teossa Espanjaa vastaan.
AOP

Suomen koripallomaajoukkue on pelannut hurjan avausjakson EM-kisojen puolivälierässä. Lauri Markkasen tähdittämä Susijengi johtaa hallitsevaa maailmanmestaria reilulla yhdeksän pisteen erolla avaus 20 minuuttisen jälkeen.

Suomi on järjestämässä koripallon EM-kisoissa sensaatiomaista yllätystä, kun Susijengi johtaa puolivälierää Espanjaa vastaa tauolla. Vahvasti ottelun aloittanut Suomi johti peliä parhaimmillaan jo 15 pisteen erolla, mutta tauolle ero kaventui yhdeksään.

Susijengi aloitti vaikeasti ensimmäisen neljänneksen, mutta lopulta teki hurjasti 30 pistettä ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja johti peliä jo 11 pisteellä. Toisella neljänneksellä Susijengin ote hieman herpaantui ja Espanja pääsi etenkin neljänneksen loppupuolella peliin paremmin kiinni. Siitä huolimatta ero ei kaventunut kuin kahdella ja Suomi pääsi tauolle yhdeksän pisteen 52-43 -johdosta.

Ensimmäisen puoliajan parasta antia Suomelta oli se, että kaikki pisteet eivät levänneet hurjassa iskussa olleen Lauri Markkasen harteilla. Markkanen teki vain kymmenen pistettä ja otti viisi levypalloa ensimmäisellä puoliajalla. Suomelta onnistui ensimmäisellä jaksolla huimasti yhdeksän pelaajaa pisteiden teossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo