Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Käry kävi taas! – UFC-vapaaottelupromootiossa käy kato

Bobby Green vapaaottelu USA
AOP

Vapaaottelupromootio UFC on jälleen doping-ongelmien keskellä. Nyt kärähti kevyen sarjan ottelija Bobby Green.

Yhdysvaltalainen kevyen sarjan vapaaottelija Bobby Green sai karun tiedon kesken syyskautensa. Mies sai perjantaina kuuden kuukauden ottelukiellon annettuaan positiivisen doping-näytteen, joka sisälsi dehydroepiandrosteronia.

36-vuotias Green kärysi, kun hän antoi doping-näytteen 16.5.2022 kilpailun ulkopuolella. Virtsanäytteet osoittivat kiellettyä ainetta. Ilmoituksen saatuaan Green toimitti todisteita, ettei hän tietoisesti ottanut steroidia, ja hänen yhteistyönsä tutkimuksen kanssa johti rangaistuksen lieventämiseen.

Eksogeeniset anaboliset androgeeniset steroidit ovat määrittelemättömiä aineita anabolisten aineiden luokassa ja ovat kielletty aina UFC:n antidoping-säännöstön ja UFC:n kiellettyjen aineiden luettelon mukaan.

Tapauksen olosuhteita tutkittaessa Green toimitti todisteita siitä, että hän osti dehydroepiandrosteronia reseptivapaana lisäravinteena paikalliselta jälleenmyyjältä. Yhdysvalloissa, toisin kuin muissa maissa, DHEA:ta voidaan myydä laillisesti ravintolisänä, ja se eroaa muista anabolisista aineista, joita säännellään valvottuina aineina.

Käytännön mukaan Yhdysvaltain antidoping-toimisto USADA voi myös huomioida suorituskyvyn parantamisen määrittäessään urheilijan rikkeen tasoa, ja tässä tapauksessa ottaa huomioon urheilijan lyhytaikaisen lisäravinteen käytön.

Nämä tekijät huomioon ottaen USADA päätti, että Greenin rikkeen vakavuus oli pienentynyt ja että hänelle pitäisi määrätä lyhennetty kilpailukielto. Hän sai myös alennuksen täydestä ja täydellisestä yhteistyöstään.

Green on oikeutettu palaamaan kehiin 16. marraskuuta. Edellisessä UFC-ottelussaan mies hävisi venäläiselle Islam Mahatševille teknisellä tyrmäyksellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit