Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennisässä todettiin syyttömäksi ex-vaimonsa pahoinpitelyyn: “Olen iloinen, että kaikki on ohi”

tennis
AOP

Georgialainen tennispelaaja Nikoloz Basilashvili on vapautettu syytteistä, joiden mukaan hän olisi pahoinpidellyt ex-vaimoaan Neka Dorokashvilia. Oikeudenkäyntiprosessi oli käynnissä kahden vuoden ajan.

Tennispelaaja Nikoloz Basilashvilia syytettiin kolmesta pahoinpitelystä, jotka olivat kohdistuneet väitetysti hänen ex-vaimoonsa, malli Neka Dorokashviliin. Neljäs syyte väkivallan harjoittamisesta liittyi välikohtaukseen, jossa Basilashvili ja hänen isänsä olivat osallisina.

Dorokashvili todisti, että Basilashvili oli järjestelmällisesti pahoinpidellyt häntä heidän asuessaan yhdessä sekä fyysisesti, että henkisesti. Ex-vaimon mukaan Basilashvili rajoitti hänen työkykyään ja otti määräysvallan hänen raha-asioistaan ja sosiaalisen median tileistään.

Dorokashvili syytti myös ex-miehensä vanhempia henkisestä pahoinpitelystä. Basilashvilin puolustus kiisti kaikki häntä vastaan esitetyt syytökset.

Kaksi vuotta kestäneen oikeusprosessin jälkeen Basilashvili todettiin syyttömäksi jokaiseen syytekohtaan. Mies oli luonnollisesti helpottunut ja tyytyväinen oikeuden päätökseen.

– Kaikkia näitä vääriä syytöksiä oli hyvin vaikea käsitellä, ja olen hyvin iloinen, että kaikki tämä on ohi. Ensisijainen tavoitteeni on nyt korjata suhteeni lapseeni.

Dorokashvilin asianajaja, Ana Abashidze, oli täysin eri linjoilla.

– Puolueellinen oikeusjärjestelmä jätti puolustamatta jälleen yhden naisen oikeuksia.

Lähde: OC Media

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis