Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallovalmentaja Tuomas Sammelvuo uuden edessä: “Hänen kansainvälinen saldonsa on vaikuttava”

Tuomas Sammelvuo on toiminut Venäjällä valmentajana jo useamman vuoden.
AOP

Lentopallovalmentaja Tuomas Sammelvuo saa eteensä mielenkiintoisen uuden haasteen, kun mies ottaa Kanadan miesten lentopallomaajoukkueen ohjakset.

Tuomas Sammelvuo on entinen huippupelaaja, joka teki mittavan uran ympäri Eurooppaa sekä maajoukkueessa. Nykyisin hän on Puolan PlusLigassa pelaavan Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźlen päävalmentaja.

Sammelvuo toimi aiemmin muun muassa Suomen miesten maajoukkueen sekä Venäjän miesten maajoukkueen päävalmentajana voittaen vuoden 2019 lentopallon Nations Leaguen kultaa ja hopeaa Tokion vuoden 2021 kesäolympialaisissa.

– Olen nähnyt Kanadan joukkueen kehittyvän vuosien varrella sekä pelaajana että nyt valmentajana, ja kunnioitan suuresti valmentajien ja urheilijoiden ohjelman tähän mennessä tekemää työtä. Odotan innolla tätä haastetta ja kokemukseni tuomista tiimiin ja yhteistyötä valmentajien kanssa kehitysjärjestelmässä varmistaaksemme ohjelman tulevan menestyksen, Sammelvuo taustoittaa.

– Olemme innoissamme, että Tuomas liittyy ohjelmaamme. Hänen kansainvälinen saldonsa on vaikuttava, ja hän on innokas työskentelemään pelaajiemme ja kehitysvalmentajiemme kanssa työskennellessämme kohti Pariisin vuoden 2024 kesäolympialaisten karsintoja ja siitä eteenpäin, Julien Boucher, Kanadan lentopalloliiton huippulentopallojohtaja, kertoo.

Lentopallo Kanadan miesten joukkue sijoittui Tokion 2021 olympialaisissa kahdeksanneksi ja on tällä hetkellä 15. sijalla maailmanrankingissa. Tulevaisuudessa Kanada osallistuu lentopallon Nations Leagueen vuonna 2023.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo