Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengin ja Susiladiesin merkittävä yhteistyökumppani jatkaa taustavoimissa

Susijengi koripallo Suomen miesten maajoukkue
AOP

Fixus-autotarvikeketju ja Suomen koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan sponsorijatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

Suomen Koripalloliitto Ry:n myyntijohtaja Timo Vertio on tyytyväinen solmittuun jatkosopimukseen. Tuleva vuosi on yhteistyön neljäs. Sopimukseen kuuluu aikuisten maajoukkueiden lisäksi myös nuorten PM-kisat.

– Koripallolla on Suomessa tällä hetkellä kova noste ja on hienoa, että pitkäaikaiset kumppanit ovat halukkaita toimimaan meidän kanssamme pitkään. Tuleva MM-kisavuosi tulee olemaan mielenkiintoinen ja se varmasti tuo myös uudenlaista näkyvyyttä Susijengille ja Fixukselle, Vertio kommentoi.

Fixus-ketjun ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari on niin ikään tyytyväinen jatkosopimuksesta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme jatkamaan yhteistyötä koripallomaajoukkueiden kanssa myös ensi vuonna, etenkin kun tiedossa on MM-kisat Susijengin osalta. Yhteistyö tuo meille monipuolista näkyvyyttä Suomi-brändin yhteydessä – tämä sopii meille valtakunnallisena toimijana todella hyvin, Koukkari toteaa.

Jatkosopimus on kestoltaan vuoden mittainen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo