Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Tampereelle huikea arvokisatapahtuma! – Edellisen kerran sama nähtiin vuonna 2003

Ratinan stadion Tampere
AOP

Yleisurheilun alle 20-vuotiaiden EM-kilpailut järjestetään Tampereella 2025. Kilpailut Tampereelle myönsi Varsovassa Puolassa kokoontunut Euroopan yleisurheiluliiton EAA:n hallitus.

Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja ja 2025 EM-kisojen pääsihteeri Elisa Hakanen oli riemuissaan kisaisäntäpäätöksestä.

– Tampereella on pitkä kokemus yleisurheilun nuorten arvokisojen järjestäjänä. Hyvin onnistuneet aiemmat kilpailut painoivat nyt vaa’assa. Todella hieno asia.

Tampere on isännöinyt alle 20-vuotiaiden EM-kilpailuja edellisen kerran 2003. Vuonna 2013 Tampereella kilpailtiin alle 23-vuotiaiden EM-kilpailut ja 2018 Ratinan stadionilla järjestettiin alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut.

Hakasen ohella Varsovassa Tampereen delegaatiossa 2025 EM-kilpailuja olivat hakemassa Tampereen kaupungin apulaispormestari Matti Helimo, Tampereen kaupungin tapahtumajohtaja Perttu Pesä, EM-kilpailujen kilpailunjohtaja Jukka Hosio ja Suomen Urheiluliiton hallituksen jäsen Tuomas Näsi.

EAA:n puheenjohtaja Dobromir Karamarinov taustoitti syitä Tampereen valinnan takana.

– Olimme erittäin vaikuttuneita Tampereen tarjouksen laadusta ja yksityiskohdista. Suomella on pitkä kokemus hyvin järjestettyjen tapahtumien järjestämisestä kaikilla tasoilla, joten meillä on epäilemättä U20-urheilijoillemme parhaat olosuhteet radalla ja sen ulkopuolella vuonna 2025.

EAA vahvisti myös, että vuoden 2023 yleisurheilun alle 20-vuotiaiden EM-kilpailut, jotka alun perin myönnettiin Cluj-Napocalle Romaniassa, järjestetään nyt Israelin Jerusalemissa, jossa järjestetään myös heinäkuussa yleisurheilun alle 18-vuotiaiden EM-kisat. Samalla vuoden 2026 EM-kilpailut myönnettiin Iso-Britannian Birminghamille.

Myös yleisurheilun alle 20-vuotiaiden EM-kisojen päivämäärät ovat muuttuneet. Alunperin kisat järjestettiin 6.-9.7., mutta jatkossa ne järjestetään 7.-10.8.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu