Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen Davis Cupissa välikohtaus – Eteni aina painiksi saakka

Davis Cup mielenosoitus 23.11.2022
AOP

Tenniksen Davis Cupissa nähtiin harvinaislaatuinen välikohtaus, kun kaksi mielenosoittajaa säntäsi kentälle ja yritti sitoa itsensä kiinni kentän verkkoon.

Espanjan Málagassa keskiviikkona pelatussa Davis Cupin ottelussa pelasivat vastakkain Kroatia ja Espanja. Välikohtaus sattui, kun Kroatian Borna Ćorić päihitti Espanjan Roberto Bautista Agutin lukemin 6-4, 7-6. Tämän jälkeen oli vuorossa Kroatian Marin Čilićin ja Espanjan Pablo Carreño Bustan välinen ottelu, mutta se ei ehtinyt alkaa ennen kuin kentälle säntäsi kaksi kutsumatonta vierasta.

Häiriköitä oli kaksin kappalein, yksi nainen ja yksi mies, ja he yrittivät sitoa itsensä kiinni kentän verkkoon. Parivaljakon perään säntäsi viisi turvamiestä, jotka aloittivat painin heidän kanssaan.

Naispuolinen mielenosoittaja saatiin ensin kiinni verkolla ja hänet saatiin irti siitä suuremmitta ongelmitta. Mies sen sijaan ehti kiinnittää itsensä verkkoon ja turvamiehet joutuivat repimään hänet irti. Tilanne eteni sen jälkeen painiksi saakka, kunnes mies saatiin taltutettua.

Vartijat ottivat kummankin mielenosoittajan haltuunsa ja kantoivat heidät ulos kentältä villin buuauksen saattelemana. Yleisö ei arvostanut kaksikon tempausta ja antoi mielipiteensä kuulua.

Davis Cup ei ole vielä antanut tiedotetta kaksikon tarkoitusperistä saati henkilöllisyyksistä. Peli pääsi jatkumaan välikohtauksen jälkeen normaalisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis