Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Lauri Markkasella voitokas paluu pelikentille – Läntisen konferenssin kärkijoukkue kaatui selkein lukemin

Lauri Markkanen
AOP

Utah Jazz palasi voittojen tielle peittoamalla New Orleans Pelicansin varhain keskiviikkona pelatussa ottelussa. Suomalaisittain positiivista oli Lauri Markkasen paluu pelikentille lyhyen huilin jälkeen.

Flunssasta toipunut Lauri Markkanen palasi jälleen parketille keskiviikon vastaisena yönä, kun Utah Jazz kohtasi kotonaan New Orleans Pelicansin.

Markkanen oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies 19 pisteellään. Tämän lisäksi suomalainen kauhoi 11 levypalloa ja antoi yhden syötön. Luotto oli jälleen kohdillaan, sillä Markkanen pelasi joukkueensa toisiksi eniten kellottaen jälleen kerran yli 30 minuuttia peliaikaa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja New Orleans oli vielä ensimmäisen neljänneksen jälkeen yhden pisteen johdossa, mutta toinen 12 minuuttinen oli selkeää kotijoukkueen hallintaa. Toinen puoliaika jatkui Jazzin otteessa, ja joukkue  otti lipulta varsin selkeän voiton lukemin 121-100.

Pelicansin järkälemäinen Zion Williamson oli hyvällä pelipäällä nakuttaen 29 pojoa, mutta jäi liian yksin riittävän taustatuen jäädessä puuttumaan. Jonas Valanciunas oli vierasjoukkueen toiseksi paras pistemies 15 pinnallaan.

Pelicans jatkaa tappiostaan huolimatta Läntisen konferenssin kärkipaikalla Utahin ollessa kahdeksantena. Joukkueet kohtaavat uudelleen samalla areenalla varhain perjantaiaamuna.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo